14 daagse Rondreis Culinair Avontuur Afbeelding 14 daagse Rondreis Culinair Avontuur
14 daagse Rondreis Culinair Avontuur
Bestemming: Rondreizen Nieuw Zeeland - Rondreizen

14 daagse Rondreis Culinair Avontuur




Dag 1: Auckland

Bij aankomst transfer naar Hotel DeBrett voor 1 nacht. (N)


Dag 2: Auckland • Rotorua

Vanmorgen verzamel je je auto en rijd je door landbouwgrond, merengebied en bos op weg naar Rotorua. Bereid de Skyline-gondel de berg Ngongotaha op. Proef handgemaakte wijnen uit de meest erkende wijnregio's van Nieuw-Zeeland terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht over Lake Rotorua. Geniet daarna van een lunchbuffet in het Skyline Restaurant voordat je 2 nachten doorgaat naar het Springs Hotel. (B, L)


Dag 3: Rotorua

Maak vandaag een wandeling en meer cruise te midden van een prachtig vulkanisch landschap met een spectaculair uitzicht op hete kratermeren, dampende kliffen, sissende fumarolen en kleurrijke silica-terrassen. Stap terug in het verleden met een wandeling in het prachtige Whirinaki-regenwoud waar je watervallen en vogels kunt zien. (N)


Dag 4: Napier

Geniet van het veranderende landschap van bos tot ruige bergen en vervolgens tot vruchtbare wijngaarden terwijl je doorgaat naar de Hawke’s Bay-regio. Hawke’s Bay heeft successen geboekt vanaf de vroege wijnbereiding tot de klassieke rode wijnen van vandaag, zoals merlot, cabernet sauvignon, syrah, cabernet franc en malbec en de belangrijkste witte variëteiten, chardonnay en sauvignon blanc. Ga verder naar Craggy Range voor 3 nachten, waar de boetiek huisjes uitkijken op een wijngaard. (B)


Dag 5: Napier

Bezoek vandaag een van de oudste wijnmakerijen van Nieuw-Zeeland met een rondleiding achter de schermen. Sluit af met een wijnproeverij in de kelder en een heerlijke lunch schotel. (B, L)


Dag 6: Napier

Volg de Water Ride Trail op de fiets langs Marine Parade, waar u kunt genieten van een spectaculair uitzicht richting Cape Kidnappers, langs de kust en het binnenland door het boomgaardplein naar Havelock North. We raden een bezoek aan de kaasfabriek Te Mata aan en stoppen onderweg voor wijnproeverijen bij wijnhuizen. Transfer terug naar je accommodatie. (B)


Dag 7: Martinborough

Rijd naar het zuiden door het groene landschap van Wairarapa naar Martinborough. Het wijngebied Wairarpa zit boordevol charme. De drie subregio's Martinborough, Gladstone en Masterton omvatten boetiek wijngaarden, meestal in familiebezit. Overnacht op Peppers Parehua Country Estate. (B)


Dag 8: Wellington • Picton • Blenheim

Rijd de korte afstand naar Wellington, bekend als de culinaire hoofdstad van Nieuw-Zeeland met zijn weggestopte bars, eigenzinnige cafés en bekroonde restaurants. Zet uw autoverhuur af en stap aan boord van de Interislander-veerboot voor een mooie reis over de Cook Strait naar South Island. Verzamel uw autoverhuur in Picton en rijd naar Blenheim, het hart van de wijnbouw regio Marlborough, en verblijf 2 nachten in The Peppertree. (B)


Dag 9: Marlborough Sounds

Na een ochtend met wijnproeverijen kunt u genieten van een informatieve en ontspannen middag terwijl u door de Marlborough Sounds vaart terwijl u de geschiedenis leert kennen. Bezoek een zeeboerderij en leer waarom het onderwaterleven zo overvloedig aanwezig is in de geluiden gevolgd door een zeevruchten proeverij vergezeld van een glas Marlborough sauvignon blanc. (B)


Dag 10: Christchurch

Reis langs de ruige kustlijn tussen de machtige Stille Oceaan en de steile Kaikoura Ranges, steek de rivieren en de rijke landbouwgrond van de regio Canterbury over om Christchurch te bereiken. Verblijf 2 nachten in de Classic Villa in Christchurch. (B)


Dag 11: Christchurch

Geniet van een wijnroute van een halve dag door vier van de boetiek wijngaarden van North Canterbury in het Waipara-gebied, bekend om zijn rijke kalksteengrond en warme, droge klimaat, de perfecte elementen voor het produceren van witte en rode kwaliteitswijnen. (B, L)


Dag 12: Queenstown

Rijd richting Queenstown, de avontuurlijke hoofdstad van Nieuw-Zeeland. Verblijf 2 nachten in het Browns Boutique Hotel. (B)


Dag 13: Queenstown

Ontmoet in het centrum van Queenstown voor uw transfer naar de Shotover-rivier voor een spannende jet boottocht in de kloof. Scheer met hoge snelheid langs rotsachtige ontsluitingen, rond rotsen en rotsblokken en door de dramatische en smalle kloven. Keer terug naar Queenstown voor een vrije middag. (B)


Dag 14: Queenstown

Breng uw autohuur terug naar het depot van de luchthaven van Queenstown en vervolg uw reis.



14 daagse Rondreis Culinair Avontuur 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203