Individuele Rondreis Nieuw Zeeland 16 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Nieuw Zeeland 16 dagen
Individuele Rondreis Nieuw Zeeland 16 dagen
Bestemming: Rondreizen Nieuw Zeeland - Rondreizen

Individuele Rondreis Nieuw Zeeland 16 dagen





Dag 1-2: Auckland / Waiheke-eiland

Bij aankomst in Auckland wordt u opgewacht en overgebracht naar de luxe gehoste accommodatie Marino Ridge op het eiland Waiheke voor een rustig verblijf van 2 nachten. (N) (B)


Aangeboden activiteiten:

Optionele excursies zijn onder meer wijnproeverijen op het eiland Waiheke, rondvluchten over Auckland en omgeving per watervliegtuig of een jacht in de haven charteren.


Dag 3: Taupo

Verzamel uw autohuur in het centrum en rijd naar de stad Taupo aan het meer in het centrum van North Island. Verblijf 2 nachten in Huka Lodge, te midden van een prachtig landschap met meren, bossen en watervallen in de buurt. (B, D)


Dag 4: Taupo

Vrije dag om de verzorgde tuinen van de lodge te verkennen of een schilderachtige helikoptervlucht te maken over de Kaimanawa Ranges, gevolgd door een cruise op Lake Taupo, het grootste meer van Nieuw-Zeeland. (B, D)


Dag 5: Hawke's Bay

Rijd over de Thermal Explorer Highway richting het bekroonde wijngebied Hawke's Bay. Check in voor 2 nachten op de Farm at Cape Kidnappers, gelegen boven bijna 2500 hectare weiland met 180 graden uitzicht over de Stille Oceaan. (B, D)


Dag 6: Hawke's Bay

Profiteer van uw tijd in het op één na grootste wijnbouwgebied van Nieuw-Zeeland met een bezoek aan enkele van de 70 lokale wijnmakerijen. Opties zijn onder meer een korte gedeelde wijnproeverij of een privétour die u meeneemt naar de kelders van enkele van de mooiste wijngaarden van het land. (B, D)


Dag 7: Kapiti Coast

Rijd naar de Kapiti-kust voor een overnachting op Green Mantle Estate, op slechts 40 km van Wellington. Geniet van een heerlijke afternoon tea op het landgoed met een scala aan heerlijke zoete en hartige snacks. (B, D)


Dag 8: Marlborough Sounds

Stap aan boord van de Interislander-veerboot naar Zuidereiland en passeer onderweg de adembenemende Marlborough Sounds. Bij aankomst neem je een watertaxi naar het resort Bay of Many Coves voor een verblijf van 2 nachten. (B)


Dag 9: Marlborough Sounds

Opties zijn onder meer een wandeling langs de wereldberoemde Queen Charlotte Track of kajakken langs de kust op zoek naar afgelegen stranden. (B)

Dag 10: Kaikoura

Keer terug naar het vasteland met een watertaxi en rijd vervolgens langs de spectaculaire oostkust richting Kaikoura voor een verblijf van 2 nachten in Hapuku Lodge and Treehouses. Deze moderne landelijke lodge heeft accommodatie in een suite in de hoofd lodge, of luxe boomhutten op 9 meter boven de grond. (B, D)


Dag 11: Kaikoura

Ontdek het rijke onderwaterleven in de lokale wateren door een cruise te maken op zoek naar walvissen, dolfijnen en albatrossen. (B, D)


Dag 12: Christchurch • Vlieg naar Queenstown • Te Anau

Rijd naar Christchurch voor een korte vlucht naar Queenstown. Verzamel een nieuwe huurauto en rijd in westelijke richting naar Te Anau voor een verblijf van 2 nachten in de Fiordland Lodge, aan de poort van enkele van de meest dramatische landschappen in Nieuw-Zeeland. (B, D)


Dag 13: Fiordland National Park

Verken de natuurlijke schoonheid van het Fiordland National Park te voet, per kajak of cruise. (B, D)


Aangeboden activiteiten:

Boek voor iets speciaals een optionele spectaculaire panoramische helikoptervlucht boven Milford Sound.


Dag 14: Queenstown

Rijd langs vergezichten over het meer op de zachte route naar Queenstown en verblijf 2 nachten in Matakauri Lodge. Ontspan vanavond aan de oever van Lake Wakatipu met een prachtig uitzicht op de bergketen The Remarkables. (B, D)


Dag 15: Queenstown

Vrije dag. Optionele vooraf te boeken excursies zijn onder meer een bezoek aan een werkende schapenboerderij, paardrijden door gletsjers gevoede rivieren en tochten door de ongerepte Dart River Valley. (B, D)


Dag 16: Verder reizen

Breng uw autohuur vanochtend terug naar de luchthaven en vlieg naar huis, of vervolg uw vakantie. (B)



Individuele Rondreis Nieuw Zeeland 16 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203