AO Wien Stadthalle hotels Afbeelding AO Wien Stadthalle hotels
AO Wien Stadthalle hotels
Bestemming: Wenen - Wenen

AO Wien Stadthalle hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



A&o Wien Stadthalle Oostenrijk - Vienna - Wenen

Dit stadshotel is in 2008 gerenoveerd en beschikt over in totaal 120 gastenkamers. De gasten worden verwelkomd in een ontvangsthal met receptie die 24 uur per dag geopend is en hotelkluis. Verder biedt het hotel faciliteiten als een lift, een speelkamer, een televisielounge, een bar en een ontbijtruimte. Bij de receptie kunnen de gasten tickets en ideeen voor wandelingen en sightseeingtours verkrijgen, terwijl diegenen die de informatie zelf willen opzoeken terecht kunnen bij de internetterminals of gebruik kunnen maken van de draadloze internettoegang (tegen betaling), die in het hele gebouw beschikbaar is. Tegen betaling kunnen de gasten fietsen huren.

Ligging

Ligging

Dit hotel ligt in een van de mooiste steden van Europa, Wenen. Het ligt op 2 km van het stadscentrum en naar het treinstation Westbahnhof is het vanaf dit gezinsvriendelijke hotel minder dan 900 meter lopen. Het ligt tevens op loopafstand van het stadhuis (500 meter), het parlement (2,1 km), de Opera (2,5 km) en Schloss Schonbrunn (3,2 km). St. Polten ligt op 30 kilometer afstand en de internationale luchthaven van Wenen ligt op 20 kilometer van het hotel. Vanaf het station Westbahnhof: Ga vanaf het Westbahnhof in de richting van de Felberstrasse en daarna rechtsaf in de richting van de Neubaugurtel op de snelweg B221. Als u bij deze weg aankomt, linksaf en ongeveer 1,3 km doorrijden over deze weg. Bij de volgende straat linksaf de Lerchenfelder Gurtel in, dan zult u het hotel zien. De gasten kunnen ook metrolijn U6 nemen in de richting van Floridsdorf en uitstappen bij de Thaliastrasse. Vanaf de luchthaven Schwechat: Neem bus 1187 bus in de richting van Westbahnhof. Uitstappen bij Westbahnhof en daar overstappen op metrolijn U6 in de richting van Floridsdorf. Uitstappen bij de Thaliastrasse en naar het hotel lopen. U kunt het hotel ook te voet bereiken vanaf het Westbahnhof, dan gewoon de routebeschrijving vanaf het Westbahnhof volgen. Vanaf het busstation: neem de metro naar het hotel vanaf de Landstrasser Haupstrasse: Neem U3 in de richting van Ottakring en stap uit bij Westbahnhof. Dan overstappen op de U6 in de richting van Floridsdorf. Uitstappen bij de Thaliastrasse en naar het hotel lopen.

Extra informatie

Bijzonderheden

Uitchecken is uiterlijk om 10.00 uur, of 11.00 uur in het weekend, en inchecken is vanaf 16.00 uur. MasterCard en VISA worden door dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

Dit hotel biedt aangenaam ingerichte kamers met duidelijke lijnen, modern meubilair en een eigen douche en toilet. Alle kamers zijn licht en voorzien van satelliet-/kabeltelevisie en een haardroger. Tot de overige voorzieningen behoren een bad, internetaansluiting en centrale verwarming. Het hotel beschikt over eenpersoons- en tweepersoonskamers voor individuele reizigers en zakenreizigers, tevens zijn er gezinskamers beschikbaar waar 2 volwassenen en 2 kinderen kunnen overnachten. Het ontbijt, beddengoed en handdoeken zijn inclusief voor gasten die in de eenpersoons- of tweepersoonskamers verblijven.

Type A2A: A2A



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

AO Wien Stadthalle hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203