Austria Trend Messe Afbeelding Austria Trend Messe
Austria Trend Messe
Bestemming: Wenen - Wenen

Austria Trend Messe


Dit heerlijk gelegen middenklassehotel Austria Trend Messe in Wenen Oostenrijk, opende in 2005 zijn deuren. Het heeft een moderne architectuur, met veel liefde voor details. Het hotel heeft 7 verdiepingen met in totaal 241 kamers, waarvan twee suites.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit heerlijk gelegen middenklassehotel Austria Trend Messe in Wenen Oostenrijk, opende in 2005 zijn deuren. Het heeft een moderne architectuur, met veel liefde voor details. Het hotel heeft 7 verdiepingen met in totaal 241 kamers, waarvan twee suites. U kunt zich verheugen op een ruime ontvangsthal met 24-uursreceptie, hotelkluizen, wisselkantoor, liften, internettoegang met WLAN access point en een fietsverhuur. Bovendien heeft het hotel een gezellige bar en een heerlijk restaurant met kinderstoeltjes voor de kleine gasten. Als extra service is er een wasservice. Buiten het hotel zijn er parkeergelegenheden.

Ligging

Dit attractieve hotel ligt vlakbij de jaarbeurs van Wenen. De jaarbeurs, het congrescentrum en talrijke bezienswaardigheden, zoals het Praters, kunt u gemakkelijk te voet bereiken. Om met de auto het hotel te bereiken, volgt u de bordjes naar de jaarbeurs (Messe) van Wenen. In de directe omgeving van het hotel zijn er veelzijdige winkel- en amusementsmogelijkheden. Het hotel is ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Op slechts ongeveer 500 meter van het station Noord Wenen (Wien Nord) vindt u de tramlijn 21 direct voor het gebouw en de metrolijn U1 bereikt u in ongeveer 10 minuten lopen. Vanaf 2008 wordt het aanbod gecompleteerd door een metrohalte van de metrolijn U2 voor het hotel, die zowel naar het stadscentrum, alsook naar het dichtstbijzijnde voetbalstadion.

Faciliteiten

Dit heerlijk gelegen middenklassehotel opende in 2005 zijn deuren. Het heeft een moderne architectuur, met veel liefde voor details. Het hotel heeft 7 verdiepingen met in totaal 241 kamers, waarvan twee suites. U kunt zich verheugen op een ruime ontvangsthal met 24-uursreceptie, hotelkluizen, wisselkantoor, liften, internettoegang met WLAN access point en een fietsverhuur. Bovendien heeft het hotel een gezellige bar en een heerlijk restaurant met kinderstoeltjes voor de kleine gasten. Als extra service is er een wasservice. Buiten het hotel zijn er parkeergelegenheden.

Bars en restaurants

U kunt het ontbijt zelf aan een buffet samenstellen.

Sport en Ontspanning gratis

In het nabijgelegen Weense Prater vindt u ideale recreatiemogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen. Joggers, fietsers en skaters genieten van de meerdere kilometerslange Prater Hauptallee en gasten, die rust zoeken kunnen genieten van de uitgestrekte weiden, bossen en meren. Verdere sportmogelijkheden, plezier en amusement vindt u aan de oever van de Donau, langs de eilanden van de Donau, op slechts enkele minuten lopen. De kilometerslange fietswegen, baaien, waar u kunt zwemmen, jogging- en skateroutes nodigen uit tot sportieve activiteit. Het is bovendien mogelijk om boten, fietsen en surfplanken te huren.

Bijzonderheden

De volgende creditcards worden als betaalmiddel geaccepteerd: American Express, Visa Card, MasterCard, Diners Club en JCB.

U kunt zich in de vriendelijke, licht kamers ontspannen van de hektische, alledaagse stress en genieten van het heerlijke uitzicht op het naburige Prater en op de stad, met al haar facetten. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche/ligbad, een individueel instelbare airconditioning, telefoon met mailbox, minibar, satelliet/kabeltelevisie, huurkluis en een internettoegang. In de beide bovenste verdiepingen bevinden zich hoogwaardig ingerichte kantoren met WLAN access point. Bovendien heeft u ook de beschikking over niet-roker-kamers en kamers door een deur met elkaar verbonden zijn.

Type A2A: A2A Type A2R: Senioren



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Austria Trend Messe 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203