Austria Trend Savoyen hotels Afbeelding Austria Trend Savoyen hotels
Austria Trend Savoyen hotels
Bestemming: Wenen - Wenen

Austria Trend Savoyen hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Austria Trend Savoyen Oostenrijk - Vienna - Wenen

Mooi hotel aan de rand van het centrum van het altijd mooie Wenen.

Ligging

Ligging

Dit stads- en businesshotel dat omgeven is door historische gebouwen met een rijke traditie, vormt de ideale basis voor ontdekkingstochten door het historische centrum van Wenen, alsmede voor zakelijke onmoetingen in het stadscentrum. Het prachtige park van Schloss Belvedere ligt op een steenworp afstand, evenals de onschatbare tentoonstelling van schilderijn van Klimt in het Obere Belvedere. Bovendien ligt het hotel op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Wenen, waar de gasten bezienswaardigheden en attracties vinden zoals het Konzerthaus, theaters, de opera, het casino, de Stephansdom en de elegante winkels van de Kärntner Strasse. De plaatselijke tramhalte ligt op slechts 200 meter afstand en het plaatselijke treinstation is op een vergelijkbare afstand. De internationale luchthaven Wenen ligt op ongeveer 10 km afstand van het hotel.

Extra informatie

Bijzonderheden

Inchecken kan vanaf 12.00 uur en de gasten worden verzocht voor 15.00 uur op de dag van vertrek uit te checken. Bij halfpension of volpension worden gasten verzocht om het hotel van tevoren over aankomsttijden te informeren. Kinderen kunnen gratis in het hotel verblijven als ze een bed delen met hun ouders. De volgende creditcards worden door het hotel als betaalmiddel geaccepteerd: American Express, Diners Club, JCB, MasterCard en VISA. Er kan ook betaald worden met Maestro pinpassen.

De kamers en suites imponeren gasten met hun mix van klassieke en moderne architectonische elementen en geraffineerd design. Ze hebben kingsizebedden, een telefoon, flatscreen satelliet-/kabeltelevisie, gratis internettoegang, een kluis, een minibar en individueel regelbare airconditioning en verwarming. De kamers hebben een eigen badkamer met een bad, een douche en een haardroger.

Type A2A: A2A



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Austria Trend Savoyen hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203