Best Western Harmonie hotels Afbeelding Best Western Harmonie hotels
Best Western Harmonie hotels
Bestemming: Wenen - Wenen

Best Western Harmonie hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Best Western Premier Harmonie Vienna Oostenrijk - Vienna - Wenen

Dit individueel en modern vormgegeven hotel biedt u een heel bijzondere architectuur en veel comfort, waardoor u hier een onvergetelijk verblijf zult beleven. Het gebouw heeft 5 verdiepingen, waarvan een niet-rokenverdieping, met in totaal 68 kamers. Bovendien heeft het hotel een eigen cafe, een bar en een restaurant, waar u lekker kunt eten. Het gebouw is geheel van airconditioning voorzien en biedt u een aangenaam verblijf. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de WiFi hotspot. Uw auto kunt u in de garage van het hotel stallen.

Ligging

Ligging

Dit rustig gelegen hotel bevindt zich in het hart van Wenen, direct aan een park van een Frans gymnasium en niet ver van de verschillende bezienswaardigheden van de stad, zoals het Lichtenstein Palast, de Votivkerk of de Stephansdom. Binnen ongeveer 5 minuten lopen bereikt u de Ringstraße of het dichtstbijzijnde metrostation Schottentor en de Volksoper. In de omgeving van het hotel bevinden zich bovendien de Hofburg (ongeveer 1 km) en het Westbahnhof (ongeveer 5 km).

De in persoonlijke stijl ingerichte kamers hebben een eigen badkamer/wc met douche en haardroger. Tevens zijn ze voorzien van een telefoon, een satelliet-/kabeltelevisie, modemaansluiting en een radio. Een minibar en een kluisje behoren eveneens tot de standaard inrichting van de kamers.

Type A2A: Classic Zimmer Type A2B: Superior Zimmer Type A2K: SPECIAL



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Best Western Harmonie hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203