Fleming S Wien Westbahnhof hotels Afbeelding Fleming S Wien Westbahnhof hotels
Fleming S Wien Westbahnhof hotels
Bestemming: Wenen - Wenen

Fleming S Wien Westbahnhof hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Flemings Wien - Westbahnhof Oostenrijk - Vienna - Wenen

Dit klassieke stadshotel verwent de gasten met hoogwaardig comfort. De kamers zijn modern en puur ingericht met verfijnde stoffen en materialen. Het hotel is voorzien van airconditioning en de gasten worden verwelkomd in een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice. Tot de faciliteiten van het hotel behoren een hotelkluis, een krantenkiosk, een cafe, een bar en een restaurant. Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de 11 lichte en van airconditioning voorziene conferentieruimten (met een totale oppervlakte van 880 m2). Draadloze internettoegang wordt ook geboden. De gasten kunnen ook gebruik maken van de was- en roomservice van het hotel (beide tegen betaling). Die gasten die met de auto komen, kunnen hun auto parkeren in de garage van het hotel (tegen betaling). Er zijn 200 gastenkamers beschikbaar.

Ligging

Ligging

De winkelstraat de Mariahilfer Straße ligt in de directe omgeving van dit hotel in Wenen en het treinstation Westbahnhof ligt ook op slechts enkele stappen lopen. De luchthaven van Wenen ligt op ca. 23 km van het hotel. Komend vanuit het westen over de snelweg (A1), ga rechtdoor in de richting van het Zentrum (B1). Rijd over de Schlossstraße in de richting van het Zentrum tot u bij de Margaretengurtel (B221) komt. Sla daar linskaf en volg de ringweg in de richting van het Westbahnhof. Ongeveer 500 meter na het Westbahnhof komen de gasten bij het hotel aan de Neubaugurtel, aan de rechterkant van de weg.

Extra informatie

Bijzonderheden

American Express, Diners Club, JCB, MasterCard en VISA worden in dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

De douche met glas, graniet en roestvrijstalen elementen is een hoogtepunt in de eigen badkamer. De kamers zijn voor de rest modern, puur en zeer aangenaam ingericht. Verfijnde stoffen in groen en creme en een exclusieve wenge-kleur creeren een stijlvolle en elegante uitstraling. De individueel regelbare verlichting bij het kingsize bed behoort ook tot de aangename voorzieningen. Alle kamers zijn geluidsgeisoleerd en hebben draadloze internettoegang (gratis), individueel regelbare airconditioning en verwarming, een minibar, een radio, een haardroger, een televisie met videozenders, telefoon op het bureau en een kluisje (groot genoeg voor een laptop).

Type A2A: A2A



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fleming S Wien Westbahnhof hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203