NH Danube City Afbeelding NH Danube City
NH Danube City
Bestemming: Wenen - Wenen

NH Danube City


Dit comfortabele hotel NH Danube City in Wenen Oostenrijk, heeft 18 verdiepingen met in totaal 252 kamers, waarvan 3 suites. In het gebouw bevindt zich het gezellige restaurant Tarragona met bar en hoogwaardige service. Met 16 conferentieruimtes, verdeeld over 1.250 vierkante meter biedt het u de passende omgeving voor succesvolle cursussen en congressen voor 10 tot max. 500 personen, met daglicht en moderne...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit comfortabele hotel NH Danube City in Wenen Oostenrijk, heeft 18 verdiepingen met in totaal 252 kamers, waarvan 3 suites. In het gebouw bevindt zich het gezellige restaurant Tarragona met bar en hoogwaardige service. Met 16 conferentieruimtes, verdeeld over 1.250 vierkante meter biedt het u de passende omgeving voor succesvolle cursussen en congressen voor 10 tot max. 500 personen, met daglicht en moderne voorzieningen. Bovendien kunt u via het hotel ook airconditioning, analoge en digitale aansluitingen en de nodige technische apparatuur huren, zoals bijvoorbeeld een mobiele geluidsinstallatie met zendermicrofoons, beamer, diaprojector en tv-video-installatie. Het Meeting Succes programma zorgt voor de nodige technische apparatuur en een professionele congresservice. Bij het huren van het Business Center heeft u de beschikking over 2 pcs met Microsoft NT, printer en WLAN-internettoegang. U kunt gebruik maken van de 24-uursroomservice. Garages zijn beschikbaar.

Ligging

Dit hotel ligt in het noorden van Wenen, de stad aan de Donau, direct naast het Austria Center Vienna en het Vienna International Center. Het Stephansplatz in het stadscentrum kunt u met de metro binnen ongeveer 10 minuten bereiken. Het dichtstbijzijnde metrostation Kaisermuhlen/Vienna International Center bereikt u na ongeveer 5 minuten lopen. De treinstations West- en Sudbahnhof bereikt u met de taxi of de metro binnen ongeveer 25 minuten. De luchthaven van Wenen ligt op ongeveer 20 kilometer afstand. De internationale luchthaven Wien - Schwechat ligt op ongeveer 25 kilometer afstand en is binnen ongeveer 20 minuten per taxi te bereiken. De stations West en Sud bereikt u met de taxi binnen ongeveer 25 minuten. Het dichtstbijzijnde metrostation U1 bereikt u binnen 3 minuten lopen, vanaf hier bent u binnen circa 10 minuten in het stadscentrum. Vanaf de luchthaven: luchthavensnelweg (A4) richting Wenen. Verder op de A23 richting Kagran en bij de vorksplitsing neemt u de A22 richting Praag. Afslag Kagran door de tunnel richting Vienna International Center. Bij het eerste stoplicht linksaf (Schuttaustrasse) en bij het volgende stoplicht rechtsaf in de Wagramer Strasse. Bij het volgende stoplicht (links voorsorteren) draait u de ventweg op en na 500 m staat u voor het hotel.

Faciliteiten

Dit comfortabele hotel heeft 18 verdiepingen met in totaal 252 kamers, waarvan 3 suites. In het gebouw bevindt zich het gezellige restaurant Tarragona met bar en hoogwaardige service. Het hotel is voorzien van comfortabele kamers met regelbare airconditioning, internationale TV-zenders, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi.

Bars en restaurants

U kunt het ontbijt zelf aan een groot buffet met een ruime keuze uit lokale en internationale gerechten samenstellen. Ook worden op verzoek a la minute gerechten met ei voor de gasten bereid.

Sport en Ontspanning gratis

De gasten hebben de beschikking over een sauna en een stoombad. Sportliefhebbers kunnen gebruik maken van de fitnessruimte.

In de kamers, suites, niet-rokerkamers en kamers voor mindervalide gasten kunt u heerlijk ontspannen. De kamers zijn voorzien van het modernste comfort met airconditioning, een grote badkamer, Pay-TV, telefoon met faxaansluiting en internettoegang, minibar, haardroger, hotelkluis, broekenpers, strijkijzer en strijkplank. Op uw kamer heeft u de beschikking over thee- en koffiezetmogelijkheid en er staan twee flessen mineraalwater voor u klaar.

Type A2K: Standard SPECIAL Type A2A: Standard Zimmer Type A2B: Superior Zimmer



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

NH Danube City 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203