Nh Vienna Airport hotels Afbeelding Nh Vienna Airport hotels
Nh Vienna Airport hotels
Bestemming: Wenen - Wenen

Nh Vienna Airport hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Nh Vienna Airport Oostenrijk - Vienna - Wenen

Het in 2005 gerenoveerde hotel heeft 8 verdiepingen met in totaal 500 kamers en beschikt over etages voor niet-rokers. De ontvangsthal heeft een 24 uur geopende receptie met hotelkluis, wisselkantoor, een garderobe en liften. In het van airconditioning voorziene hotel bevinden zich tevens een kiosk, winkels, een kapper, een bar, een koffiehuis, een internet-lounge, bibliotheek, tv-lounge, 2 restaurants met rokergedeelte en een ontbijtruimte. Ook beschikt het hotel over een modern en ca. 2000 m2 groot congrescentrum met 20 zalen. Hier kunt u iedere soort van bijeenkomst organiseren, van een zakenconferentie tot en met een exclusieve meeting in elegante atmosfeer. De conferentiezalen hebben dagligt en zijn individueel te combineren. Ze hebben een royale tentoonstellings- en pauzefoyer met business center en receptie. Was- en roomservice en een medische dienst (tegen betaling) maken het aanbod compleet. Ook zijn er een speeltuin, een parkeerterrein en een parkeergarage (tegen betaling). Persoonlijke en individuele begeleiding zijn voor dit hotel essentieel.

Ligging

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct tegenover de aankomsthal van de internationale luchthaven Wenen en is de ideale plek voor zakelijke meetings, congressen en conferenties. In de nabije omgeving van het hotel bevinden zich restaurants, bars, pubs, een busstation, winkels en het World Trade Center van Wenen. De snelweg is ca. 500 m van het hotel. De beroemde Stephansdom bereikt u na ca. 2,5 km. De luchthavens M. R. Štefanika in Bratislava en Thalerhof in Graz liggen op ongeveer 150 km, respectievelijk ongeveer 180 km afstand. Wanneer u vanuit de richting Wenen komt, neem dan de A4 richting Budapest/Bratislava - afslag 13 - luchthaven - richting Ankunft. Het hotel bevindt zich direct aan de luchthaven, direct tegenover de aankomsthal. U dient slechts de weg over te steken. Met het openbaar vervoer vanaf het centrum van Wenen: Neem de S7 tot aan het station Flughafen. Of neem de CAT (City Airport Train) vanuit het centrum, uitstappen bij de luchthaven van Wenen.

Extra informatie

Bijzonderheden

American Express, Visa Card, Master Card, Diners Club en JCB worden door dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

De rolstoeltoegankelijke en geluidsgeisoleerde kamers hebben alle een badkamer/douche/wc met haardroger. Verder beschikken ze over een telefoon, een satelliettelevisie, radio, internetaansluiting, een minibar, een tweepersoons- of kingsize bed, een individueel regelbare verwarming en airconditioning alsmede een kluisje. De businesskamers hebben tevens betaaltelevisie. Verder kunt u kiezen uit verschillende hoofdkussens en zijn er speciale kamers voor vrouwen.

Type A2S: LH SPECIAL Type A2A: Standard Type A2K: Standard SPECIAL Type A2B: Superior



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Nh Vienna Airport hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203