Albufeira Sol Suite en Spa Aparthotel Afbeelding Albufeira Sol Suite en Spa Aparthotel
Albufeira Sol Suite en Spa Aparthotel ****
Bestemming: Algarve - Albufeira

Albufeira Sol Suite en Spa Aparthotel

****

Het strand van Oura en St Eulalia ligt op ca. 900 meter. De bekende Strip vindt u op ca. 250 meter. Het oude centrum van Albufeira ligt op ongeveer 2,5 kilometer. In de nabije omgeving vindt u winkels, een supermarkt en kunt u genieten van het nachtleven. Op ca. 6 kilometer ligt een golfbaan en op ca. 8 kilometer een thema-/waterpark. Er is een bushalte op ca. 50 meter.

Aparthotel o.b.v. All Inclusive



Ligging

Het strand van Oura en St Eulalia ligt op ca. 900 meter. De bekende Strip vindt u op ca. 250 meter. Het oude centrum van Albufeira ligt op ongeveer 2,5 kilometer. In de nabije omgeving vindt u winkels, een supermarkt en kunt u genieten van het nachtleven. Op ca. 6 kilometer ligt een golfbaan en op ca. 8 kilometer een thema-/waterpark. Er is een bushalte op ca. 50 meter.

Faciliteiten

Albufeira Sol heeft 188 suites verdeeld over vijf verdiepingen. Bij binnenkomst vindt u een 24-uursreceptie, een lobby met zitjes, lift en een televisiehoek. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het buffetrestaurant of het a-la-carterestaurant en voor een drankje in de pool-/snackbar.In de tuin van Albufeira Sol ligt een mooi zwembad, omring door een zonneterras en ligweide. Ligbedden en parasols staan hier voor u klaar. Voor kinderen is er een kinderbad, een kids club en een speeltuintje. Verder beschikt Albufeira Sol over een doktersservice, wasserette, een vergaderzaal en een bagageruimte (sommige tegen betaling). Er is gratis wifi in openbare ruimtes.

Uw Suite

Uw Junior Suite (1-3 personen) is voorzien van airconditioning, telefoon, LCD televisie, huurkluisje, magnetron en koelkastje. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Balkon met zitje. In de kamer is gratis wifi beschikbaar. Tegen een meerprijs kunt u een Junior Suite met zwembadzicht (1-3 personen) boeken. Ook kunt u een Suite (min. 2 pers., max. 2 volw. +2 kind.) of een Suite met zwembadzicht (min. 2 pers., max. 2 volw. +2 kind.) boeken. De Suites zijn ruimer dan de Junior Suite.

Sport & Ontspanning

In Albufeira Sol kunt u gebruikmaken van tafeltennis, basketbal en het sportveld waar verschillende activiteiten kunnen worden uitgeoefend. Het animatieteam zorgt zowel overdag als 's avonds voor een gevarieerd programma voor jong en oud.

Verzorging

U verblijft in Albufeira Sol op basis van All Inclusive. Ontbijt (07.30-10.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-22.00), alle in buffetvorm. Snacks en ijs (15.00-18.30). Alle door het hotel geselecteerd lokale (non-) alcoholische dranken van 10.00-23.00 uur. Tegen betaling: import dranken, alle consumpties na 23.00 uur en diner in het a-la-carterestaurant.

Let op

In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Albufeira Sol Suite en Spa Aparthotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203