Oura Praia Hotel Afbeelding Oura Praia Hotel
Oura Praia Hotel ****
Bestemming: Algarve - Albufeira

Oura Praia Hotel

****

Oura Praia en Club Praia da Oura liggen naast elkaar en delen de faciliteiten waardoor u niets te kort komt. De appartementen zijn netjes en in Portugese stijl ingericht en bieden u een aangenaam verblijf aan de Algarve.

Aparthotel o.b.v. Logies



Oura Praia

Oura Praia en Club Praia da Oura liggen naast elkaar en delen de faciliteiten waardoor u niets te kort komt. De appartementen zijn netjes en in Portugese stijl ingericht en bieden u een aangenaam verblijf aan de Algarve.

Ligging

Gelegen aan het strand van Praia da Oura. Het centrum van Praia da Oura, de bekende Strip vindt u op 900m. Hier vindt u tal van winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Faciliteiten

Oura Praia en Club Praia da Oura beschikken in totaal over 707 appartementen verdeeld over meerdere gebouwtjes. U vindt hier een receptie en internethoek. Als u geen zin heeft om te koken, kunt u heerlijk eten in het restaurant en een lichte maaltijd kunt u gemakkelijk bestellen bij de pool/snackbar. Het is hier heerlijk vertoeven aan een van de 2 zwembaden en kunnen uw kinderen heerlijk spelen in een van de 2 apart gelegen kinderbaden. De baden zijn omringd door een zonneterras met voldoende ligbedjes en parasols. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de badhanddoekenservice. Voor kinderen is er een speeltuin en worden er leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Verder treft u er een minimarkt en een discotheek aan.

Let op: Gasten dienen een borg van 100 euro te betalen indien ze niet in het bezit zijn van een creditcard.

Uw appartement

Het 1-kamerappartement, max. 2 volwassenen en 1 kind, bestaat uit een woon/slaapkamer met bedbank, telefoon, satelliet TV, ventilator en huurkluisje. Er is een goed uitgeruste kitchenette met 2 kookplaten, koelkast, broodrooster en magnetron. De badkamer is voorzien van bad of douche, toilet en fohn. Het 2-kamerappartement, max. 4 personen, is als het 1-kamerappartement echter met een aparte slaapkamer. Voor snelle beslissers biedt Corendon voordeelkamers aan. Deze 1-kamerappartementen zijn ingekocht tegen een scherpere prijs en beperkt beschikbaar.

Sport en Ontspanning

Tijdens uw verdiende vakantie zult u zich niet vervelen. U kunt hier bowlen, tafeltennissen, tennissen of gebruik maken van de fitness, sauna, whirlpool en diverse videospelletjes. Voor bovenstaande faciliteiten kan er een vergoeding gevraagd worden. Het animatieteam verzorgt regelmatig een leuk programma geschikt voor alle leeftijden.

Verzorging

U verblijft op basis van logies, logies ontbijt of halfpension. Het ontbijt en diner zijn in buffetvorm.

COR



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Oura Praia Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203