Luna Stella Maris Afbeelding Luna Stella Maris
Luna Stella Maris ***
Bestemming: Algarve - Olhos de Agua

Luna Stella Maris

***

Luna Stella Maris is prachtig gelegen, aan de rand van het bekende en vooral gezellige Albufeira en het mooie Vilamoura en is omgeven door een dennenbos.

Hotel o.b.v. Logies



Ligging:

Luna Stella Maris is prachtig gelegen, aan de rand van het bekende en vooral gezellige Albufeira en het mooie Vilamoura en is omgeven door een dennenbos. Het beroemde zandstrand van Falesia, beoordeeld met een blauwe vlag (keurmerk voor reinheid) en door velen het mooiste strand aan de Algarve genoemd, is gelegen op slechts 800 meter. Het strand is gemakkelijk te bereiken via een hellende weg met een trap. Het centrum van Albufeira bevindt zich op ca. 8 km afstand. Er rijdt regelmatig een bus en de bushalte ligt op nog geen 30 meter. Met de taxi (die erg voordelig zijn in Portugal) staat u in maximaal 10 minuten op de gezellige strip van Praia Da Oura met haar vele barretjes, winkeltjes en terrasjes. In de directe omgeving tevens enkele terrasjes en winkeltjes.

Faciliteiten:

Luna Stella Maris beschikt over een 24-uurs receptie, lobby met zitjes en een TV ruimte. Er zijn liften. In de tuin liggen 3 zwembaden, waarvan 2 kinderbaden (1 kinderbad met speeltoestellen) en de zonnebedjes en parasols staan al voor u klaar. Er is een buffetrestaurant met uitzicht op het mooie zwembad en jacuzzi, hier kunt u genieten van de maaltijden. Voor een drankje kunt u terecht in de pool-/snackbar. Voor de kleintjes is er een speeltuin en wordt er kinderanimatie aangeboden (buiten de schoolvakanties). Verder is er wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (gratis).

Uw appartement:

De moderne 2-kamerappartementen (voor 1 tot 4 personen) beschikken over een woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank, een aparte 2-persoonsslaapkamer en zijn voorzien van airconditioning, satelliet televisie (met BVN), wifi (tegen betaling, ca. eur 12, - per week), telefoon, huurkluisje (tegen betaling), volledig ingerichte keuken met koelkast, eethoek, een waterkoker en balkon of terras met zitje. Badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Reist u met kinderen dan verblijft u ook in een comfortabel 2-kamerappartement.

Sport & Ontspanning:

Luna Stella Maris biedt u 2 tennisbanen en een hardloopbaan. Tegen betaling fitness, biljart en fietsverhuur. Enkele avonden in de week is er live muziek (in het hoogseizoen).

Verzorging:

U verblijft in Luna Stella Maris op basis All Inclusive: ontbijt (07.30-10.00), lunch (12.15-14.00) en diner (18.45-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (14.30-16.00). Lokale (non-)alcoholische drankjes tussen 11.00-23.00 uur. Tegen betaling: geimporteerde drankjes en alle consumpties na 23.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Luna Stella Maris 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203