Vila Gale Cascais Afbeelding Vila Gale Cascais
Vila Gale Cascais
Bestemming: Costa de Lisboa - Cascais

Vila Gale Cascais


Hotel Vila Gale Cascais is een prima 4-sterrenhotel met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Hotel Vila Gale Cascais

Hotel Vila Gale Cascais is een prima 4-sterrenhotel met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Ligging

Aan de kustweg gelegen, nabij de Marina de Cascais en op ca. 800 m van het strand. Het centrum van Cascais ligt op ca. 700 m.

Faciliteiten

Receptie, lift, lounge, bar, restaurant, zwembad en kinderbad, zonneterras met ligstoelen, parasols en handdoekenservice, poolbar, speeltuin en animatie. Gratis Wifi in de receptie beschikbaar. Tegen betaling: sauna, massage. Parkeerplaats.

Kamers

Met telefoon, tv, minibar, kluisje (tegen betaling), radio en airconditioning. Badkamer met bad of douche en toilet. Balkon of terras met zitje. Naar keuze met zeezicht. Tegen betaling: Wifi in de kamers beschikbaar, ca. 2,50 p.u. De kamers zijn ca. 33 m2.

Verzorging

U vernlijft in Hotel Vila Gale Cascais op basis van logies en ontbijt. Tegen een meerprijs kunt u boeken op basis van halfpension.

Bijzonderheden

Ontbijtbuffet en indien halfpension in buffetvorm. Huisdieren niet toegestaan.

Inbegrepen

Toeristenbelasting.

Transfer informatie

Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen. U kunt een transfer per shuttleservice of privetransfer bijboeken. Voorwaarden transfers: Na aankomst op de luchthaven wordt op uw opgewacht door een (Engelstallige) vertegenwoordiger van de transfermaatschappij die u naar de juiste bus wijst. Maximale wachttijd op de luchthaven voor vertrek naar uw accommodatie is 2 uur (gemiddelde wachttijd 45 minuten). De shuttlebus heeft een beperkt aantal uit - en opstapplaatsen. Er wordt veelal bij de accommodaties gestopt (of op maximaal 1,5 km). Aansluitend vervoer van en naar het uitstappunt is niet inbegrepen.

Geeft u de voorkeur om snel en tot de deur van uw accommodaties te worden gebracht dan bieden wij ook de mogelijkheid om een transfer per taxi te reserveren. Uw wordt na de douane opgewacht door uw chauffeur die u rechtstreeks naar uw accommodatie rijdt.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Vila Gale Cascais 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203