Mundial Afbeelding Mundial
Mundial ****
Bestemming: Lissabon - Lissabon

Mundial

****

Uitstekend gelegen hotel met comfortabele kamers, prima service en goed restaurant.Gelegen aan het plein van Martim Moniz nabij de Baixa en de Bairro Alto. Metrostation: Martim Moniz.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Mundial

Al jaren een favoriet binnen ons Lissabon assortiment! Uitstekend hotel met een zeer centrale ligging in het sfeervolle centrum van Lissabon. Aan het Martim Moniz plein en met vele terrasjes en winkels in de directe omgeving. Kwaliteit en goede service staan hoog in het vaandel bij Hotel Mundial. Vanuit het restaurant op de bovenste verdieping heb je een uniek uitzicht over de oude stad en de rivier de Taag. Hier vind je ook het dakterras, een perfect plekje om te genieten van een goed glas wijn of een lekkere cocktail. Castelo Sao Jorge is van hieruit goed te zien. Leuk detail: voor het hotel stopt de authentieke tram 28 die u via de historische wijk Alfama naar Kasteel Sao Jorge brengt.

Voor de kinderen

babybedje

Verzorging

logies en ontbijt

Goed om te weten

Bij een boeking die gemaakt is tussen 20/12/16 en 31/1/17 voor verblijf tussen 20/12/16 en 31/10/17 krijg je een voucher waarmee je een gratis welkomst drankje in Premium Wine House in Hotel Portugal krijgt.

Niet Inbegrepen - Verplicht

toeristenbelasting 1 per nacht persoon (ter plaatse te betalen) (ter plaatse te betalen)

Ligging

bushalte op ca. 150 m en metrostation Rossio op ca. 200 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, receptie, dakterras en lounge

Faciliteiten - Tegen betaling

roomservice en bagageruimte

Overige informatie

officiele classificatie: 4 sterren, onze classificatie: 4 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 350, het hoofdgebouw heeft een lift en voltage: 220 volt

Restaurants/Bars

bar

USPs

TAP-vlucht incl. bagage, Zeer behulpzaam personeel, Slapen in de gerenoveerde kamers, Panoramisch dakterras met bar, Uitgebreid en lekker ontbijt, Bij halte tram 28, Tapas op het dakterras en Aan het Martim Moniz plein

Wellness solarium



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Mundial 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203