The Lince Madeira Lido Atlantic Great Hotel Afbeelding The Lince Madeira Lido Atlantic Great Hotel
The Lince Madeira Lido Atlantic Great Hotel ****
Bestemming: Madeira - Funchal

The Lince Madeira Lido Atlantic Great Hotel

****

Dit 4-sterrenhotel ligt in het hart van de wijk Lido in Funchal, op korte loopafstand van het centrum van de stad. Het beschikt over een modern interieur en een buitenzwembad met een terras. De kamers van Hotel Lido Atlantico hebben een balkon met uitzicht op de Atlantische Oceaan of de stad. Elke kamer is uitgerust met een televisie en een minibar. Restaurant Atlantico serveert traditionele Portugese gerechten voor ontbijt en diner. De bar bij het zwembad biedt een selectie hapjes en drankjes. Drankjes zijn verkrijgbaar in de lobbybar. Hotel Lido Atlantico beschikt over een 24-uursreceptie, betaalde parkeergelegenheid in een garage en autoverhuur. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder andere de Avenida do Mar en het natuurhistorisch museum van Funchal, beide op 5 minuten rijden. São Martinho is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in ontspanning, natuur en landschap. Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Funchal.



Ligging:

The Lince ligt op slechts 100 m. afstand van diverse restaurants, bars en winkeltjes. Wilt u een dagje luierenGeniet bij het zwembad van het hotel, het zwembadcomplex Lido (ca. 1 km) of loop via de promenade naar het grootste openbare strand Praia Formosa (ongeveer 3 km). Bent u meer toe aan een dagje cultuursnuiven of wilt u de omgeving verkennenGa dan naar de gezellige promenade of het Madeira Forum Shopping Center (beide op ongeveer 1 km. afstand). Het centrum van de hoofdstad Funchal ligt op ca. 3 km. van het hotel. In deze populaire stad struint u door talloze straatjes en geniet u van rijke cultuur. Op ongeveer 100 m. van hotel The Lince vindt u een bus.

Faciliteiten:

De 74 kamers van het 4-sterrenhotel The Lince vindt u in 1 gebouw met 7 verdiepingen. Bij de 24-uursreceptie staat het personeel voor u klaar. Het hotel beschikt over een ruime lobby met zitjes en 2 liften. In het gehele hotel maakt u gebruik van gratis wifi. In het Linx Atlantic restaurant neemt u plaats voor een heerlijke maaltijd. Voor lunch en diner biedt Linx Atlantic restaurant u tevens een a-la-cartemenu (tegen betaling). Voor een verfrissend drankje gaat u naar de lobbybar of de Linx poolbar. Op het dak van het hotel vindt u het zonneterras met in het midden een heerlijk zwembad. Vanaf het dak geniet u van een geweldig uitzicht over de omgeving en zee. Op het zonneterras staan de ligbedjes en parasols voor u klaar (gratis). Tevens biedt The Lince een gratis handdoekenservice aan. Verder beschikt het 4-sterrenhotel over roomservice en wasservice (beide tegen betaling). De prive parkeerplaats van The Lince kunt u gratis gebruiken.

Uw kamer:

U verblijft in The Lince in een comfortabele standaardkamer (1-3 personen). In de kamer treft u een telefoon, airconditioning, televisie (kabel), minibar (tegen betaling), kluisje en gratis kluisje. In de badkamer treft u een bad, toilet en fohn. Op het balkon of terras is een zitje. Extra goedkoop verblijven in The LinceBoek dan een voordeelkamer (2 personen). De voordeelkamer kan qua ligging en faciliteiten afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw verblijf in The Lince maakt u gratis gebruik van de fitnessruimte. Verzorging: U verblijft in The Lince op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een toeslag boekt u Halfpension (ontbijt en diner).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


The Lince Madeira Lido Atlantic Great Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203