Hoogtepunten van Schotland 11 dagen Afbeelding Hoogtepunten van Schotland 11 dagen
Hoogtepunten van Schotland 11 dagen
Bestemming: Rondreizen Schotland - Fly Drive Schotland

Hoogtepunten van Schotland 11 dagen




Dag 1 - Aankomst Edinburgh

Aankomst in Edinburgh, de majestueuze hoofdstad van Schotland. Edinburgh is een geweldige plek om te dwalen - smalle steegjes, trappen en verborgen binnenplaatsen verleiden je bij elke bocht van de hoofdstraten en voor een spectaculair uitzicht over de stad kun je Arthur's Seat oplopen.

Overnachting - Edinburgh


Dag 2 - Edinburgh Sightseeing

Geniet van een bezoek aan Edinburgh Castle, het Palace of Holyroodhouse en verken de vele attracties van deze betoverende stad.

Overnachting - Edinburgh


Dag 3 - Edinburgh naar de westkust

Reis in westelijke richting naar de prachtige oevers van Loch Lomond, voordat een prachtig schilderachtige reis je naar het pittoreske dorpje Inveraray brengt. Onderweg lunchen in een beroemde Oyster Bar voordat u het 18e-eeuwse Inveraray Castle, de thuisbasis van de hertog van Argyll, gaat verkennen.


Reis verder naar Oban, het prachtige centrum van de zuidelijke Hebriden en de zeevruchten hoofdstad van Schotland.

Overnachting - Oban-gebied


Dag 4 - West Coast Sightseeing

Maak een dagtocht naar de magische eilanden Mull, Iona en Kerrera, of geniet van tal van activiteiten rond Fort William - de openlucht hoofdstad van het VK.

Overnachting - Oban-gebied


Dag 5 - De westkust naar het eiland Skye

Je tour gaat verder op de prachtige weg naar de eilanden en vervolgens met de veerboot over de zee naar het eiland Skye. Het korte zeilen over de Sound of Sleat biedt een geweldig uitzicht op Skye en terug naar de westkust, voordat u aankomt op een van de meest spectaculaire eilanden ter wereld.

Overnachting - Isle of Skye


Dag 6 - Isle of Skye Sightseeing

Een volledige dag op Skye waar de bezienswaardigheden bijna eindeloos zijn. U kunt een bezoek brengen aan het romantische Dunvegan Castle, een paar heerlijke eiland whisky's proeven, genieten van een geweldige dag wandelen of een fantastische boottocht maken naar het hart van de Cuillin-bergen.

Overnachting - Isle of Skye


Dag 7 - Isle of Skye naar Speyside

Verlaat Skye en reis langs de beroemdste kastelen van Schotland, Eilean Donan. Je route voert je langs de oevers van het broeierige Loch Ness en Urquhart Castle en verder naar de 'Capital of the Highlands'.

Uw bestemming is Speyside - het hart van de Schotse malt whisky-industrie.

Overnachting - Speyside


Dag 8 - Speyside & Inverness Sightseeing

Een volledige dag om Speyside te verkennen - een van de mooiste gebieden van Schotland, met zijn bergen, ongerepte dennenbossen en sprankelende meren. Dit is een whiskyland en een geweldige kans om het whisky-pad te verkennen en enkele van de beroemdste whiskystokerijen te bezoeken, waaronder Glenfiddich, Glenlivet en de Macallan.


Of verken Inverness, bezoek het 14e-eeuwse Cawdor Castle of ervaar het gewicht van de geschiedenis op het slagveld van Culloden en het ultramoderne bezoekerscentrum.

Overnachting - Speyside


Dag 9 - Speyside naar de Trossachs

Reis van de Hooglanden naar je eindbestemming in de Trossachs, het prachtige Schotse Lakeland. Bezoek onderweg Blair Castle, The House of Bruar of Dalwhinnie Distillery.

Overnachting - The Trossachs


Dag 10 - The Trossachs Sightseeing

De uitzonderlijke natuurlijke schoonheid van Loch Lomond en Trossachs National Park biedt prachtige wandelmogelijkheden. Er zijn talloze mooie ritten om van te genieten en leuke dorpjes om te verkennen, of maak een ontspannen tocht met het beroemde stoomschip Sir Walter Scott op Loch Katrine.

Overnachting - The Trossachs


Dag 11 - Vertrek vanuit Edinburgh

Na het ontbijt is het ongeveer een uur reizen naar Edinburgh.



Hoogtepunten van Schotland 11 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203