Individuele Rondreis Schotland 10 dagen Afbeelding Individuele Rondreis Schotland 10 dagen
Individuele Rondreis Schotland 10 dagen
Bestemming: Rondreizen Schotland - Fly Drive Schotland

Individuele Rondreis Schotland 10 dagen




Dag 1 - Aankomst Inverness

Kom aan in Inverness, de hoofdstad van de Hooglanden, waar je langs de pittoreske oevers van de rivier de Ness kunt dwalen, Pictisch houtsnijwerk kunt zien in Inverness Museum & Art Gallery, of ga op zoek naar ‘Nessie’ in het nabijgelegen Loch Ness.

Overnachting - Inverness


Dag 2 - Inverness naar Wester Ross

Uw reis op de NC500 begint vandaag. Reis naar het westen naar het rustige Applecross-schiereiland en geniet van een van de meest spectaculaire roadtrips op de Britse eilanden, met adembenemende uitzichten over het Cuillin-gebergte op het eiland Skye. Langs de kust liggen pittoreske vissersdorpjes en smoezelige townships.

Overnachting - Wester Ross


Dag 3 - Wester Ross Sightseeing

U kunt vandaag een van de laatste grote wildernis van Europa verkennen. Bezoek de beroemde Inverewe-tuinen, ga dolfijnen spotten tijdens een boottocht vanuit Gairloch, loop langs kilometers verlaten witte zandstranden of geniet van enkele van de beste wandelingen in het land in de oude bergen van Torridon.

Overnachting - Wester Ross


Dag 4 - Wester Ross naar Ullapool

Je volgende bestemming in het noorden van Schotland is Ullapool - een idyllisch, witgekalkt vissersdorpje aan de oevers van Loch Broom. Er wachten u nog meer geweldige stranden, dus neem de tijd, ontspan en geniet van een langzamer levenstempo.

Overnachting - Ullapool


Dag 5 - Ullapool Sightseeing

Ontdek de magische zomereilanden, geniet van een opwindende wandeling naar de top van Stac Pollaidh voor een prachtig uitzicht op de eilanden, of een verkwikkende klifwandeling naar de oude man van Stoer.

Overnachting - Ullapool


Dag 6 - Ullapool naar Durness

Een prachtig schilderachtige en kronkelige weg gaat langs afgelegen stranden, geheime baaien en verborgen baaien naar je bestemming in het hoge noorden, het spectaculair gelegen dorp Durness. Weggestopt achter verschillende prachtige witte zandstranden, is Durness een magische plek en een uitstekende uitvalsbasis voor ontspannende strandwandelingen.

Overnachting - Durness-gebied


Dag 7 - Durness naar Thurso

Reis over de oude weg over de top van Schotland langs de afgelegen bergen van Ben Loyal en Ben Hope langs de kliffen en prachtige gouden stranden van onze noordkust.

Het bruisende stadje Thurso wacht op u - een perfecte uitvalsbasis om het ruige en ruige verre noorden te verkennen.

Overnachting - Thurso-gebied


Dag 8 - Far North Sightseeing

Bezoek het meest noordelijke punt van het Britse vasteland, Dunnet Head, met zijn prachtige zeekliffen en uitzicht over de Orkney-eilanden of het weelderige kasteel en de tuinen van Mey - het vakantiehuis van de koningin-moeder. Maak een foto bij de iconische wegwijzer John O’Groats of bezoek Duncansby Head met zijn ontzagwekkende zeestapels.

Overnachting - Thurso-gebied


Dag 9 - Thurso naar Dornoch

Reis naar het zuiden door het ongerepte Caithness - een voormalig Viking-bolwerk - naar Dunrobin Castle. Het voorouderlijk huis van de hertogen van Sutherland lijkt op een Franse chateâu met prachtige tuinen en valkerijvertoningen.


Het pittoreske Royal Burgh of Dornoch is je thuis voor de nacht. De stad heeft kilometers gouden zandstranden om te verkennen, evenals een 13e-eeuwse kathedraal.

Overnachting - Dornoch


Dag 10 - Terug naar Inverness

Ga verder naar het zuiden door een wild en enorm onbewoond gebied terug naar Inverness, waar je onvergetelijke reis op de North Coast 500 ten einde komt.



Individuele Rondreis Schotland 10 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203