Ontsnap naar de Schotse Hooglanden 8 dagen Afbeelding Ontsnap naar de Schotse Hooglanden 8 dagen
Ontsnap naar de Schotse Hooglanden 8 dagen
Bestemming: Rondreizen Schotland - Fly Drive Schotland

Ontsnap naar de Schotse Hooglanden 8 dagen




Dag 1 - Aankomst Edinburgh

Aankomst in Edinburgh - de majestueuze hoofdstad van Schotland en een van de mooiste steden van Europa, waar de mogelijkheden voor sightseeing bijna eindeloos zijn. Geniet van een bezoek aan Edinburgh Castle, Holyrood Palace, of wandel naar de top van Arthur's Seat voor een adembenemend panoramisch uitzicht.

Overnachting - Edinburgh


Dag 2 - Edinburgh naar Fort William

Reis naar het noorden en bezoek het middeleeuwse Stirling Castle, voordat een prachtige, schilderachtige reis je door het spectaculaire Glencoe voert naar het hart van de Schotse Hooglanden. Je bestemming ligt aan de westkust aan de voet van Ben Nevis - de hoogste berg van Groot-Brittannië.

Overnachting - Fort William


Dag 3 - Fort William naar het eiland Skye

Reis over de prachtige weg naar de eilanden en vervolgens met de veerboot over de zee naar het eiland Skye. Het korte zeilen over de Sound of Sleat biedt een geweldig uitzicht op Skye en terug naar de westkust, voordat u aankomt op een van de meest spectaculaire eilanden ter wereld.

Overnachting - Isle of Skye


Dag 4 - Isle of Skye Sightseeing

Een volledige dag op Skye om het romantische Dunvegan Castle te bezoeken, wat fijne whisky's te proeven, te genieten van een geweldige dag wandelen of aan boord te klimmen van een fantastische boottocht die je naar het hart van het Cuillin-gebergte brengt.

Overnachting - Isle of Skye


Dag 5 - Isle of Skye naar Inverness

Verlaat Skye en reis langs de meest gefotografeerde kastelen van Schotland, Eilean Donan. Je route neemt je mee door Loch Ness en Urquhart Castle te broeden en naar de levendige 'hoofdstad van de hooglanden' te gaan.

Overnachting - Inverness


Dag 6 - Inverness Sightseeing

Een volledige dag om Inverness te verkennen, waar u Cawdor met zijn 14e-eeuwse kasteel, Culloden Battlefield, kunt bezoeken, waar in 1746 de laatste strijd op Britse bodem plaatsvond, of naar Speyside reisde en de Malt Whisky Trail toerde.

Overnachting - Inverness


Dag 7 - Inverness naar Highland Perthshire

Reis van de Highlands naar de Lowlands naar het prachtige Highland Perthshire. Onderweg kunt u het Cairngorms National Park, Blair Castle of Dalwhinnie Distillery verkennen.

Overnachting - Pitlochry-gebied

Dag 8 - Vertrek vanuit Edinburgh

Na het ontbijt is het nog geen twee uur rijden naar Edinburgh, waar je onvergetelijke Escape to the Highlands zal eindigen.



Ontsnap naar de Schotse Hooglanden 8 dagen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203