Florida Park Hotel Afbeelding Florida Park Hotel
Florida Park Hotel ****
Bestemming: Barcelona - Santa Susanna

Florida Park Hotel

****

Hotel Florida Park bevindt zich midden in een wonderschone tuin in de hotelzone van Santa Susanna. Deze plaats behoort tot de kust strook van Maresme en biedt een 2 km lang en grof korrelig zandstrand. Het hotel ligt aan een oeverstraat, slechts 50m van het zandstrand verwijderd. Deze bereikt men via een tunnel. In de omgeving van het hotel bevinden zich tal van winkel- en amusementsmogelijkheden. Openbaar vervoer...

Hotel o.b.v. Logies



Hotel Florida Park

Hotel Florida Park bevindt zich midden in een wonderschone tuin in de hotelzone van Santa Susanna. Deze plaats behoort tot de kust strook van Maresme en biedt een 2 km lang en grof korrelig zandstrand. Het hotel ligt aan een oeverstraat, slechts 50m van het zandstrand verwijderd. Deze bereikt men via een tunnel. In de omgeving van het hotel bevinden zich tal van winkel- en amusementsmogelijkheden. Openbaar vervoer bevindt zich direct voor het hotel. Het ligt in een 500m2 grote tuin en beschikt op 5 etages over in totaal 358 tweepersoonskamers. Het biedt zijn gasten een ruime ontvangsthal met receptie (24 uur geopend) en 3 panoramaliften. Verder beschikt het over een gezellige bar en een van airconditioning voorzien restaurant. Buiten het hotel bevinden zich parkeermogelijkheden.

Ligging

Bevindt zich midden in een wonderschone tuin in de hotelzone van Santa Susanna. Deze plaats behoort tot de kust strook van Maresme en biedt een 2 km lang en grof korrelig zandstrand. Het hotel ligt aan een oeverstraat, slechts 50m van het zandstrand verwijderd. Deze bereikt men via een tunnel. In de omgeving van het hotel bevinden zich tal van winkel- en amusementsmogelijkheden. Openbaar vervoer bevindt zich direct voor het hotel.

Voornaamste faciliteiten

Een ruime ontvangsthal met receptie (24 uur geopend) en 3 panoramaliften. Verder beschikt het over een gezellige bar en een van airconditioning voorzien restaurant. Buiten het hotel bevinden zich parkeermogelijkheden.

Sport en Ontspanning

Het hotel biedt zijn gasten een zoetwaterbad, sauna, solarium, tennis, fitnessstudio en een afwisselend animatieprogramma. Interieur en inrichting De kamers zijn vriendelijk ingericht en beschikken over een eigen badkamer met haardroger. Verder hebben ze een telefoon, satelliet/kabeltelevisie, centrale verwarming en een kluis. Alle kamers hebben een balkon; gedeeltelijk met uitzicht op zee.

Meer kenmerken

Overdekt zwembad, Internetfaciliteiten, Fitness, Sauna, Kindvriendelijk, Whirlpool/Jacuzzi, Wifi, Aan strand / boulevard, Levendige omgeving, Logies & Ontbijt, Half Pension, Volpension, Buitenzwembad



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Florida Park Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203