Sol Pelicanos Ocas Afbeelding Sol Pelicanos Ocas
Sol Pelicanos Ocas
Bestemming: Costa Blanca - Benidorm

Sol Pelicanos Ocas


Hotel Sol Pelicanos Ocas in Benidorm is een groot en modern hotel dat uit twee gebouwen bestaat. Het sfeervolle hotel heeft vele voorzieningen die u een geweldige vakantie bezorgen. Er zijn maar liefst vijf buitenzwembaden waarvan twee speciaal voor kinderen en een voor sportactiviteiten, zoals waterpolo en aquagym. Hotel Sol Pelicanos Ocas is een echt familiehotel waar kinderen zich geen moment vervelen. Zo is er...

Hotel o.b.v. Logies



Informatie

Uitgebreid hotel met 5 zwembaden en vele faciliteiten voor jong en oud

Algemeen

Hotel Sol Pelicanos Ocas in Benidorm is een groot en modern hotel dat uit twee gebouwen bestaat. Het sfeervolle hotel heeft vele voorzieningen die u een geweldige vakantie bezorgen. Er zijn maar liefst vijf buitenzwembaden waarvan twee speciaal voor kinderen en een voor sportactiviteiten, zoals waterpolo en aquagym. Hotel Sol Pelicanos Ocas is een echt familiehotel waar kinderen zich geen moment vervelen. Zo is er een heus Flinstones avonturenpark met clubhuis, speeltuin en een spetterend animatieprogramma. In het hoogseizoen is de miniclub geopend en kunnen kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. Zijn uw kinderen moeilijke etersDaar zult u in Hotel Sol Pelicanos Ocas waarschijnlijk niets van merken, want aan het uitgebreide buffet in de twee restaurants vinden ze vast wel iets wat ze lekker vinden. Er is ook een snackbar bij het zwembad, een buitenbar, een waterbar aan het zwembad en in het hotel een loungebar.

Extra

Er zijn verschillende contactmomenten met onze host(ess) voor al uw vragen en het boeken van excursies. De accommodatie kan u om een borg vragen voor de kamer, het appartement of andere zaken als de afstandsbediening van de televisie en de sleutel van de kluis. In de meeste gevallen wordt de borg in contant geld gevraagd.

Teaser

Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie, u kunt vanaf 16 uur inchecken. Adres: C/Gerona 45, Benidorm.

Inbegrepen

Transfer Alicante-Benidorm, Standaard transfer (bus of shuttle); Transfer Benidorm-Alicante, Standaard transfer (bus of shuttle)

Vlucht

De transfer vanaf de luchthaven naar het hotel en v.v. vindt plaats per pendelbus en is inclusief. Houd er rekening mee dat u niet altijd voor de deur van de accommodatie kunt worden afgezet. De maximale loopafstand is ca. 600 meter.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sol Pelicanos Ocas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203