Summer Afbeelding Summer
Summer ****
Bestemming: Costa Blanca - Calella

Summer

****

Gelegen op ca. 400 m van het strand en ca. 600 m van het centrum van Calella.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Informatie

Modern hotel met 74 kamers, rustig gelegen op ca 500m van het strand

Algemeen

Hotel Summer is een modern hotel met een strakke inrichting. Het hotel ligt aan de rand van Calella in de richting van het binnenland en kijkt hierdoor uit op een groene omgeving. Het hotel biedt een buitenzwembad met zonneterras en er is een sfeervol buffetrestaurant met heerlijke gerechten. Na het diner kunt u in de bar onder het genot van een lekker drankje een potje biljart spelen. Vlakbij het hotel stopt een bus die u naar het treinstation brengt. Van daaruit vertrekken treinen richting Barcelona en andere mooie kustplaatsen. Verder is het tijdens uw verblijf natuurlijk op-en-top genieten op het strand dat op loopafstand van Hotel Summer gelegen is.

Extra

Verschillende malen per week zijn er contactmomenten met onze host(ess) voor al uw vragen en het boeken van excursies. Dit vindt soms plaats in het hotel echter meestal wordt hiervoor een centrale locatie gebruikt. Dit zal duidelijk worden aangegeven. De toeristenbelasting bedraagt tussen EUR 0,50 en EUR 2,50 per persoon/nacht en dient ter plaatse te worden betaald. Deze belasting vervalt vanaf de 8ste opeenvolgende nacht van een verblijf en is niet van toepassing voor kinderen t/m 16 jaar.

Inbegrepen

Transfer Barcelona-Calella, Standaard transfer (bus of shuttle); Transfer Calella-Barcelona, Standaard transfer (bus of shuttle)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Summer 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203