Florida Park hotels Afbeelding Florida Park hotels
Florida Park hotels
Bestemming: Costa Brava - Lloret de Mar

Florida Park hotels




Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Florida Park is een mooi en verzorgd viersterrenhotel met een goede ligging vlak bij het strand. Er is een uitgebreid animatieprogramma en je beschikt er over een waaier aan sport- en ontspanningsfaciliteiten. Bij het openluchtzwembad en in de mooi aangelegde tuin staan ligstoelen ter beschikking. Tegen betaling is er een wellnesscentrum met o.a. een overdekt zwembad, sauna, stoombad en fitness. Je kunt er ook tafeltennissen en biljarten. Als je verblijft in een Privilege kamer, dan kun je gratis gebruikmaken van wifi en heb je bovendien gratis toegang tot het wellnesscentrum. Zin in een hapje en drankeIn het restaurant kun je terecht voor een lekkere maaltijd en in de bar en op het terras kun je een drankje nuttigen. Als je jouw verblijf boekt op basis van all inclusive zijn ook een selectie van dranken en snacks inbegrepen. Kinderen kunnen zich vermaken in het aparte kinderzwembad en in de mooie miniclub. Hotel Florida Park is uitstekend gelegen op slechts 75 m van het strand. Het centrum van Malgrat de Mar ligt ongeveer 1,5 km van het hotel. Barcelona en Gerona zijn van hier uit goed bereikbaar.

Ligging ca. 75 m van het zandstrand, gescheiden door een weg ca. 100 m van winkels ca. 200 m van bars en restaurants ca. 1,5 km van het centrum van Malgrat de Mar ca. 45 km de luchthaven Gerona ca. 60 km van Barcelona ca. 75 km van luchthaven Barcelona

Faciliteiten receptie centrale wifi (gratis) lounge tv-ruimte tuin liften Faciliteiten - tegen betaling wasservice parkeerplaats : ca. 10 per nacht Animatie animatieprogramma voor jong en oud met overdag spelletjes en s avonds regelmatig livemuziek 7x week dansavond Sport & ontspanning - inbegrepen openluchtzwembad met ligstoelen en parasols Sport & Ontspanning - tegen betaling tafeltennis biljart wellnesscentrum met: overdekt zwembad sauna stoombad bubbelbad fitness massage schoonheidsbehandeling

Eten & Drinken restaurant bar poolbar cafe terras met barservice ontbijtbuffet lunchbuffet met saladebuffet en desertbuffet (volpension) dinerbuffet met saladebuffet en desertbuffet (halfpension en volpension) kinderdîner (juli en augustus; halfpension en volpension) 1-2x per week themabuffet showcooking zie ook all inclusive Je kunt verblijven op basis van Met toeslag All inclusive

Accommodatie hotel met 354 kamers, voorzien van wifi (tegen betaling), telefoon, satelliet-tv, kluisje (tegen betaling), koelkast (tegen betaling), airconditioning, haardroger, bad en toilet. Balkon met tuinmeubilair.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Florida Park hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203