Selvamar Afbeelding Selvamar
Selvamar
Bestemming: Costa Brava - Lloret de Mar

Selvamar


Hotel Selvamar in spanje. Groot complex aan de rand van Lloret de Mar, tal van faciliteiten

Hotel o.b.v. Volgens programma



Groot complex aan de rand van Lloret de Mar, tal van faciliteiten

Algemeen Hotel Selvamar is een groot hotel met vele faciliteiten, gelegen aan de rand van Lloret de Mar. Het hotel is een geweldige bestemming om met het hele gezin vakantie te vieren aan de Costa Brava. De faciliteiten bieden volop vermaak voor alle leeftijden, of u nou wilt ontspannen of liever actief bent, er is voor ieder wat wils. Zo biedt Hotel Selvamar onder andere een mooi buitenzwembad, speeltuin en miniclub voor de kinderen en tal van sportmogelijkheden. In het overdekte sportcomplex Body Active kunt u gebruik maken van de fitness, sportlessen, sauna, jacuzzi, squashbanen en binnenzwembad. Verder zijn op het buitenterrein van Hotel Selvamar enkele tennisbanen aanwezig en kunt u met name in het hoogseizoen genieten van live shows en optredens.

Extra Verschillende malen per week is onze host(ess) in het hotel aanwezig voor al uw vragen en het boeken van excursies. Toeristenbelasting op overnachtingen vanaf 1 november 2012. De belasting wordt door de accommodatie in rekening gebracht. De belasting bedraagt tussen EUR 0,50 en EUR 2,50 per persoon/nacht. Dit bedrag werd door de lokale overheid vastgelegd en hangt af van de locatie en classificatie van de accommodatie. Deze belasting vervalt vanaf de 8ste opeenvolgende nacht van een verblijf en geldt niet voor kinderen t/m 16 jaar. Let op: mogelijk zijn er meer uitzonderingen van toepassing. Voor meer informatie kun je de accommodatie bellen op het nummer in de boekingsbevestiging.

Teaser De receptie is 24 uur per dag geopend. U kunt bij aankomst inchecken in het hotel vanaf 13 uur. Het hotel beschikt over een private parkeerruimte (tegen betaling).

Inbegrepen Transfer Barcelona-Lloret de Mar, Standaard transfer (bus of shuttle); Transfer Lloret de Mar-Barcelona, Standaard transfer (bus of shuttle)

Vlucht U vliegt met Transavia naar Barcelona. De vlucht duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten. De transfer naar het hotel vindt plaats per pendelbus en is inclusief, maar u kan ook opteren voor een prive-taxi.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Selvamar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203