Hotel Taurus Park Afbeelding Hotel Taurus Park
Hotel Taurus Park ***
Bestemming: Costa Brava - Pineda de Mar

Hotel Taurus Park

***

Het 3- sterrenhotel Taurus Park beschikt over vele faciliteiten voor jong en oud en ligt direct aan het strand van Pineda de Mar, op 300 meter van het centrum van de stad. Het Resort biedt 488 kamers die comfort bieden tijdens het verblijf. De kamers beschikken namelijk over een gemeubileerd balkon, airconditioning en verwarming, telefoon, televisie met satelliet kanalen en een huurkluisje. De badkamer heeft een...

Hotel o.b.v. Logies



Het 3- sterrenhotel Taurus Park beschikt over vele faciliteiten voor jong en oud en ligt direct aan het strand van Pineda de Mar, op 300 meter van het centrum van de stad. Het Resort biedt 488 kamers die comfort bieden tijdens het verblijf. De kamers beschikken namelijk over een gemeubileerd balkon, airconditioning en verwarming, telefoon, televisie met satelliet kanalen en een huurkluisje. De badkamer heeft een bad met douche en toilet.

Ligging

Ligt direct aan het strand van Pineda de Mar, op 300 meter van het centrum van de stad.

Voornaamste faciliteiten

Een 24-uurs receptie met bagagedepot, lounge, liften, gratis parkeerterrein, voorzieningen voor mindervalide, internethoek (tegen betaling), drie bars, en een veelvoudig restaurant.

Sport en Ontspanning Het hotel biedt gratis gebruik van het binnen- en de twee buitenzwembaden die omringt zijn door ligstoelen, jacuzzi en gameroom. Tegen een betaling kan er genoten worden van biljart, tafeltennis, tennis en minigolf. Voor kinderen is er een zwembad, miniclub en animatieprogramma aanwezig. Tevens is er voor volwassenen zowel overdag als s avonds veel te doen.

Interieur en inrichting

De stijlvol ingerichte kamers die comfort bieden tijdens het verblijf. De kamers beschikken namelijk over een gemeubileerd balkon, airconditioning en verwarming, telefoon, televisie met satelliet kanalen en een huurkluisje. De badkamer heeft een bad met douche, toilet. De kamers worden elke dag schoongemaakt en de handdoeken worden dagelijks verwisseld en het bedlinnen drie keer per week beschikken over een badkamer met douche, wc en haardroger, telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, radio, airconditioning, centrale verwarming, balkon en een huurkluis.

Meer kenmerken

Overdekt zwembad, Tennisbaan, Internetfaciliteiten, Kindvriendelijk, Whirlpool/Jacuzzi, Aan strand / boulevard, Half Pension, Volpension, All Inclusive, Buitenzwembad



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Taurus Park 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203