Nautilus Afbeelding Nautilus
Nautilus
Bestemming: Costa Brava - ROSAS

Nautilus




Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Nautilus is een familievriendelijk driesterrenhotel gelegen aan de Costa Brava op loopafstand van het strand van Roses. Er is een openluchtzwembad met gratis ligstoelen! Hotel Nautilus beschikt over een aangenaam openluchtzwembad waarlangs ligstoelen staan. Je kunt er ook tafeltennis, biljart en jeu de boules spelen, en er is een kamer met gezelschapsspelletjes. Het hotel beschikt over een goed restaurant en een aangename bar. In het restaurant serveert men dagelijks een ontbijtbuffet, een lunchbuffet (volpension) en een dinerbuffet. Hotel Nautilus ligt op slechts 150 m van het strand en ca. 2 km van het centrum van het dorp Roses. Het natuurpark Cabo de Creus ligt op ongeveer 25 km van het hotel en is bijzonder geliefd bij wandelaars. Ook het museum van Salvador Dali in Figueres (ca. 30 km) is een aanrader!

Ligging ca. 150 m van het strand ca. 2 km van het centrum dicht bij de natuurparken Cabo de Creus en Aiguamolls de lEmporda

Faciliteiten - inbegrepen receptie met kluisjes lounge lift Faciliteiten - tegen betaling parkeerplaats: ca. 7,50 per nacht Animatie animatieprogramma voor jong en oud (juli en augustus) Sport & ontspanning - inbegrepen openluchtzwembad (12x6 m) met ligstoelen tafeltennis Sport & Ontspanning - tegen betaling biljart jeu de boules gezelschapsspelletjes

Accommodatie hotel met 70 kamers voorzien van internetverbinding, telefoon, satelliet-tv, kluisje (tegen betaling), airconditioning, haardroger, bad met douche en toilet. Balkon.

Eenpersoonskamer Met Bad, Douche, Toilet, Airconditioning, Balkon.

Tweepersoonskamer Met Bad, Douche, Toilet, Airconditioning, Balkon.

Eten & Drinken restaurant bar ontbijtbuffet lunchbuffet (volpension) dinerbuffet



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Nautilus 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203