Olimar II Afbeelding Olimar II
Olimar II ****
Bestemming: Costa Dorada - Cambrils

Olimar II

****



Aparthotel o.b.v. Halfpension



Algemeen

Het appartementenhotel is ideaal voor gezinnen en beschikt over een buffetrestaurant met showkoken en een cafetaria. Autos kunnen (tegen betaling) in de eigen garage van het hotel worden gestald. Het hotel biedt zijn gasten een animatieprogramma aan voor volwassenen en kinderen, er is voor de kinderen een mini-club met de Wii, filmvertoningen en een mini disco. S Nachts zijn er professionele shows, live muziek of een programma van het animatieteam.

Ligging

Dit appartementenhotel ligt in het toeristische centrum van Cambrils, op slechts ca. 250 meter van het strand. De appartementen bevinden zich in de buurt van het stadscentrum, met tal van boetieks, cafetarias, bars, restaurants en discotheken. Een halte van het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk te voet bereiken.

Faciliteiten

Ligstoelen, Medische dienst, Rolstoel toegankelijk, Geldwissel, Receptie 24 u-service, Internettoegang, Aankomst 24 u-service, Liften,GSM-netwerk beschikbaar, Kinderstoelen, Cafeteria, Restaurant - Niet-rokers zone, Zwembad met zoetwater, Restaurant met airconditioning, Parasols, Speelplaats, Miniclub, Openlucht zwembad, Garage, Zonneterras, Massage, Fietsverhuur, Kinderzwembad, Bar-s, Airconditioning in openbare ruimtes, Speelruimte, Receptiehal, Restaurant -s

Kamers

De appartementen zijn licht en zijn voorzien van een compleet uitgeruste badkamer, satelliettelevisie en indien gewenst kan men een kluisje huren. Ook zijn er een kitchenette, zonder apparaten maar met koelkast, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een balkon.

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Olimar II 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203