Cap Salou Afbeelding Cap Salou
Cap Salou ***
Bestemming: Costa Dorada - Salou

Cap Salou

***

Hotel Cap Salou is een 3 sterren hotel en ligt direct aan een mooie baai met zandstrand, waar u kunt zwemmen. In de directe omgeving van het hotel zijn er restaurants, bars/pubs, tal van mogelijkheden om te winkelen en een discotheek. Het hotel telt 6 verdiepingen met in totaal 497 kamers.Het Hotel Best Cap Salou heeft een spa centrum en een buitenzwembad.

Hotel o.b.v. Halfpension



Hotel Cap Salou is een 3 sterren hotel en ligt direct aan een mooie baai met zandstrand, waar u kunt zwemmen. In de directe omgeving van het hotel zijn er restaurants, bars/pubs, tal van mogelijkheden om te winkelen en een discotheek. Het hotel telt 6 verdiepingen met in totaal 497 kamers.Het Hotel Best Cap Salou heeft een spa centrum en een buitenzwembad. Het Best Cap Salou beschikt over een fitnesscentrum en een kinderspeelplaats. Voor het gebruik van de spa geldt een toeslag. Er is een bubbelbad, een sauna en een binnenzwembad. Bij het Best Cap Salou vindt u ook een kapsalon en er worden massages gegeven. Tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van de tennisbanen. Het hotel heeft ook een snackbar en een pizzeria. Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Ligging

Ligt direct aan een mooie baai met zandstrand, waar u kunt zwemmen. In de directe omgeving van het hotel (ca. 50-100 m) zijn er restaurants, bars/pubs, tal van mogelijkheden om te winkelen en een discotheek. Naar de dichtstbijzijnde stad is het ongeveer 3 km. Een halte van het openbaar vervoer ligt op ca. 800m.

Voornaamste faciliteiten

Een ontvangsthal met 24-uursreceptie, een wisselkantoor, een lift en een kluis. Verder is er voor de gasten een caf&xE9;, een tv-ruimte, internet en een speelkamer. Bovendien heeft het hotel een eigen restaurant met airconditioning, een niet-rokergedeelte en kinderstoeltjes voor de kleine gasten. Verder kunnen de gasten gebruik maken van de parkeerplaats en de garage. Voor de kinderen is er een speeltuin en een miniclub.

Sport en Ontspanning

Er een zwembad en een zonneterras met poolbar en ligstoelen. De hotelgasten kunnen ter ontspanning gebruik maken van de sauna, het solarium en de massageservice. Bovendien kunt u op sportgebied gebruik maken van de fitnessruimte, een verwarmbare binnenbad en kunt u beachvolleyballen. Tegen betaling kunt u tennissen, biljarten en fietsen. Er is ook een seizoensgebonden animatie programma Het hotel heeft een buitenbad met kindergedeelte en een zonneterras met parasols en ligstoelen. De gasten kunnen ook ontspannen in het spabad.

Interieur en inrichting

De vriendelijk ingerichte kamers beschikken over een badkamer met wc, een telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, centrale verwarming, een zithoek en een huurkluis.

Meer kenmerken

Tennisbaan, Fitness, Sauna, Kindvriendelijk, Whirlpool/Jacuzzi, Aan strand / boulevard, Rustige omgeving, Half Pension, Volpension, Buitenzwembad



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Cap Salou 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203