Hotel Gold River Afbeelding Hotel Gold River
Hotel Gold River
Bestemming: Costa Dorada - Salou

Hotel Gold River


Hotel Gold River De gasten zullen tijdens hun verblijf denken dat ze in een mijndorpje in het Wilde Westen verblijven. Dit hotel heeft als thema een stad die na de goudkoorts opkwam en nu overstroomd is. Het water is de hoofdrolspeler van dit hotel en het heeft het grootste zwembadgedeelte van alle hotels in PortAventura.

Hotel o.b.v. Logies



Hotel Gold River

Algemeen De gasten zullen tijdens hun verblijf denken dat ze in een mijndorpje in het Wilde Westen verblijven. Dit hotel heeft als thema een stad die na de goudkoorts opkwam en nu overstroomd is. Het water is de hoofdrolspeler van dit hotel en het heeft het grootste zwembadgedeelte van alle hotels in PortAventura. Dit gezinsvriendelijke clubresort is in 2009 gebouwd en beschikt in totaal over 502 gastenkamers. De gasten worden verwelkomd in een ontvangsthal met een receptie die 24 uur per dag geopend is, een lift naar de bovenverdiepingen. De gasten kunnen dineren en borrelen in het caf&xE9;, de bar of in een van de restaurants. Airconditioning, een kinderspeelplaats, een kinderclub, draadloze internettoegang and a parkeerterrein zijn ook beschikbaar. Draadloze internettoegang en wasservice worden tegen betaling geboden. De gasten hebben van mei tot oktober toegang tot de zwembaden. De gasten hebben gratis toegang tot het aquapark Port Aventura (niet in juli en augustus).

Ligging Het hotel is gelegen naast de belangrijkste ingang van het park, in het Far West-gedeelte. Het biedt directe toegang tot het PortAventura Aquapark. Er zijn vele restaurants, bars, clubs, winkels en aansluitingen op het openbaar vervoer beschikbaar in Salou op ongeveer 10 minuten wandelen. Het strand in Salou bevindt zich op ongeveer 4 km afstand. De luchthaven Reus ligt op ongeveer 9 km afstand en het is ongeveer 100 km naar de luchthaven Barcelona El Prat De Llobregat.

Voornaamste faciliteiten Dit gezinsvriendelijke clubresort beschikt in totaal over 502 gastenkamers. De gasten worden verwelkomd in een ontvangsthal met een receptie die 24 uur per dag geopend is, een wisselkantoor en een lift naar de bovenverdiepingen. De gasten kunnen dineren en borrelen in het caf&xE9;, de bar of in een van de restaurants. Airconditioning, een kinderspeelplaats, een kinderclub, draadloze internettoegang and a parkeerterrein zijn ook beschikbaar. Draadloze internettoegang en wasservice worden tegen betaling geboden.

Sport en Ontspanning Het hotel biedt directe toegang tot het PortAventura Park, waar de gasten kunnen genieten van 6 themazones. De gasten kunnen ook gebruik maken van de 4 zwembaden, waaronder buitenbaden en een zwembad voor de kinderen. De gasten kunnen bij de (snack)bar aan het zwembad genieten van een drankje of een snack en zich ontspannen op de ligstoelen en parasols die klaar staan voor gebruik (op het terrein en tegen betaling op het zandstrand). Het hotel organiseert ook een entertainmentprogramma voor zowel volwassenen als voor kinderen.

Interieur en inrichting De kamers bieden plaats aan maximaal 4 personen en zijn voorzien van een eigen badkamer met een bad en een haardroger. Ze beschikken ook over een televisie, een telefoon, een kluisje, een koelkastje, een tweepersoonsbed, airconditioning en verwarming. De gasten hebben buitenruimte in de vorm van een balkon of een terras.

Meer kenmerken Kindvriendelijk, Levendige omgeving, Logies & Ontbijt, Half Pension, Buitenzwembad



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Gold River 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203