Hotel Playa Park Afbeelding Hotel Playa Park
Hotel Playa Park
Bestemming: Costa Dorada - Salou

Hotel Playa Park


Hotel Playa Park biedt uitstekende faciliteiten in een rustige buurt, op slechts 100 meter van het strand en op 400 meter van het levendige centrum van Salou.Het hotel is ideaal voor het hele gezin en biedt dag en nacht amusement voor zowel kinderen als volwassenen, waaronder musicals, spelletjes, flamenco en andere shows. De indrukwekkende faciliteiten zijn leuk voor iedereen en omvatten een groot terras om te...

Hotel o.b.v. Logies



Hotel Playa Park

Algemeen Hotel Playa Park biedt uitstekende faciliteiten in een rustige buurt, op slechts 100 meter van het strand en op 400 meter van het levendige centrum van Salou.Het hotel is ideaal voor het hele gezin en biedt dag en nacht amusement voor zowel kinderen als volwassenen, waaronder musicals, spelletjes, flamenco en andere shows. De indrukwekkende faciliteiten zijn leuk voor iedereen en omvatten een groot terras om te zonnebaden, 2 zwembaden (1 voor volwassenen en 1 voor kinderen), een internetruimte, een miniclub en een minigolfbaan. Het restaurant biedt een ontbijtbuffet, lunch en diner, en elke week worden er livemuziek en themafeesten georganiseerd, zoals Fiesta Mexicana, een Chinese avond of een galadiner. Het hotel heeft ook een bar-cafetaria, waar een breed scala aan alcoholische en alcoholvrije dranken geserveerd wordt.

Ligging Ligt middenin het toeristische centrum, slechts 100 m van het strand. In de omgeving van het hotel bevinden zich een winkelcentrum (ongeveer 500 m), restaurants (circa 150 m), bars (circa 100 m) en een discotheek (circa 150m). De luchthaven bereikt u met het openbaar vervoer binnen ongeveer 15 minuten.

Voornaamste faciliteiten Een 24-uursreceptie, een mogelijkheid om geld te wisselen en liften. Met haar eigen caf&xE9;, muziekbar, tv-ruimte, lees- en speelkamer, restaurant en internetaansluiting is het hotel zeer royaal van opzet. Bovendien heeft u de beschikking over een wasservice en medische dienst. Voor de kinderen is er een miniclub en een speelplaats.

Sport en Ontspanning 2 zwembaden, ligstoelen en parasols. Tevens zijn er diverse sportmogelijkheden, zoals aqua aerobic, aerobic, voetbal, boogschieten, minigolf (tegen betaling) en tafeltennis. Verder biedt het de mogelijkheid tot darts, jeu de boules, bowling- en biljart. Voor volwassenen en kinderen zijn er animatieprogrammas, zoals bijvoorbeeld avondshows.

Interieur en inrichting De aantrekkelijk ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken over een badkamer met toilet, haardroger, telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, kluis en een balkon.

Meer kenmerken Internetfaciliteiten, Kindvriendelijk, Levendige omgeving, Half Pension, Volpension, Buitenzwembad



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Playa Park 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203