RIU Chiclana Hotel Afbeelding RIU Chiclana Hotel
RIU Chiclana Hotel ****
Bestemming: Costa de la Luz - Novo Sancti Petri

RIU Chiclana Hotel

****



Hotel o.b.v. Logies



Algemeen

Aan het prachtige en verzorgde strand Playa de la Barrosa vinden we het ClubHotel Riu Chiclana. Dit complete 4-sterren hotel dat zich in het centrum van de Andalusische Costa de la Luz bevindt, beschikt over al het nodigde om een vakantie vol activiteiten midden in de natuur te beleven.

Ligging

Het maakt deel uit van het natuurpark Parque Natural de la Bahia de Cadiz, een beschermd gebied met kleine natuurreservaten, lagunen zoals Jeli en Montellano, wijngaarden, boomgaarden met kurkeiken en weilanden in het hinterland. Het centrum van Chiclana ligt op 6 km van de kust en beschikt over alle installaties, publieke en sociale diensten.

Faciliteiten

Hoofdrestaurant, Andalusisch restaurant (s zomers), Restaurant bij het zwembad (open van juni tot september; naargelang weersomstandigheden en bezetting), Salonbar, Bar Plaza (s zomers), Bar bij het zwembad (van juli tot september), Swim-up bar (van juli tot september), Bar Mirador (in de zomer en volgens bezetting), 2 zoetwaterzwembaden met jacuzzi, 622/604 m2, Kinderzwembad, 28 m2, Ligstoelen, parasols, badhanddoeken (tegen een waarborg) en badhokjes bij het zwembad, Zonneterras, RiuArt atelier, Kinderclub RiuLand, Speeltuin, Kapsalon, Schoonheids- en gezondheidscentrum Naturomed met verschillende behandelingen, Biosauna, jacuzzi en fitnessruimte gratis.

Uw hotelkamer

Bad/wc, bidet, Haardroger, Telefoon, Centraal geregelde airco/verwarming (naargelang het seizoen), Plafondventilator, Kleine koelkast, Satelliet-tv, Kluisje, Balkon of terras (behalve enkele triplekamers).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

RIU Chiclana Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203