Playa Ballena Afbeelding Playa Ballena
Playa Ballena
Bestemming: Costa de la Luz - Rota

Playa Ballena


Playaballena Spa Hotel ligt aan het strand naast de Costaballena golfbaan, net buiten Chipiona. Het beschikt over een spa, een mini-golf en een buitenzwembad met glijbanen.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Playa Ballena

Playaballena Spa Hotel ligt aan het strand naast de Costaballena golfbaan, net buiten Chipiona. Het beschikt over een spa, een mini-golf en een buitenzwembad met glijbanen.

Ligging

Dit hotel ligt bij de zee in Rota en is een gezinsvriendelijke accommodatie vlak bij Costa Ballena Ocean Golf Club, Chipiona Fishing Corrales en Santuario de Nuestra Señora de Regla. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder andere Playa de Regla en Moscatel Museum.

Hotelvoorzieningen

Hotel Spa Playaballena heeft een volledig uitgeruste spa, een buitenzwembad en een fitnessruimte. WiFi is beschikbaar in gemeenschappelijke ruimtes (toeslag). De accommodatie beschikt over een businesscentrum. Dit gezinsvriendelijke hotel heeft een restaurant, een poolbar en een bar/lounge. Gasten krjjgen gratis ontbijt. Extra voorzieningen zijn onder andere een kinderzwembad, een dakterras en een kinderclub. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een luchthavenshuttle (op verzoek). Parkeren ter plaatse is mogelijk tegen betaling.

Kamervoorzieningen

Hotel Spa Playaballena heeft 324 kamers met airconditioning die zijn voorzien van een minibar en een plafondventilator. WiFi is tegen betaling beschikbaar. Elke accommodatie biedt een bureau, een kluis en een telefoon met directe buitenlijn.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Playa Ballena 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203