Holiday World Polynesia Afbeelding Holiday World Polynesia
Holiday World Polynesia ****
Bestemming: Costa del Sol - Benalmadena

Holiday World Polynesia

****

Holiday World Polynesia in Benalmadena is in 2009 geopend en bestaat uit 3 gedeeltes/vleugels, elk vernoemd naar een eiland in Polynesie: Samoa, Bora Bora en Paaseiland. Zo vindt u in het Bora Bora gedeelte schildpadden en op Paaseiland vindt u de beroemde beelden terug in de binnentuin.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Holiday World Polynesia

Het hotel biedt een enorme keus aan faciliteiten, waaronder diverse restaurants, een prachtige spa, een bowlingbaan, bioscoop en een ruim zwembad. Zowel jong als oud voelt zich hier thuis!

Kinderen vermaken zich hier prima! Er is een apart kinderbad, een speeltuin, een coole miniclub en zij hebben zelfs een eigen kindergedeelte in de Spa.

Ligging:

Holiday World Polynesia is rustig gelegen, gescheiden van het strand door een weg. Het hotel ligt op de grens tussen Benalmadena en Fuengirola. Het gezellige centrum van Benalmadena met diverse winkeltjes, bars en restaurants ligt op ca. 5 km en het centrum van Fuengirola op ca. 3 km.

Faciliteiten:

Ruime lobby met receptie, liften, winkeltje/minimarkt, tegen betaling wifi en internethoek, uitgebreide gamesroom (ook Wii), pianobar/snackbar, buffetrestaurant en 2 a la carte restaurants (Polynesisch Ahima en Orientaals Uru Wok, reservering verplicht). Bioscoop en disco/funpub Ukelele met o.a. livemuziek en karaoke. Bij het hotel vindt u een ruim zwembad, jacuzzi en zonneterras met ligbedden en parasols.

Sport & Ontspanning:

Wanneer u actief aan de gang wilt tijdens uw vakantie kunt u zich vermaken met aquagym, basketbal, voetbal, tafeltennis, tennis, fitness (in de spa) en minigolf. Tegen betaling bowling en biljart. Er is een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud, zowel overdag als in de avond (m.u.v. april, dan is er regelmatig een animatieprogramma). Als u zich totaal wilt ontspannen is een bezoek aan de spa Manoi in het hotel een aanrader. Op ca. 650 mi kunt u hier tegen betaling gebruik maken van o.a. een binnenbad met massagejets, hydromassagebedden, ijsfontein, diverse douches (waaronder een regendouche), Turks bad, sauna, jacuzzi en diverse massage- en schoonheidsbehandelingen. Kinderen hebben hier een eigen gedeelte, spa Mini Manoi (zie kopje kinderen).

Verzorging:

Hotel Holiday World Polynesia is te boeken op basis van all inclusive.

All inclusive

?ontbijt, lunch en diner in buffetvorm ?1 x per verblijf (minimum 7 nachten, vanaf 1.5) diner a la carte in 1 van de a la carte restaurants (met reservering) ?lokale en een selectie van geimporteerde (alcoholische) drankjes van 10:00-23:00 uur ?snacks van 11:00-17:00 uur (in april van 11:00-13:00 uur en van 17:00-19:00 uur) ?ijsjes voor de kinderen t/m 12 jaar ?in de beachclub drankjes en lunch in buffetvorm (met reservering)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Holiday World Polynesia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203