Myramar Fuengirola Afbeelding Myramar Fuengirola
Myramar Fuengirola
Bestemming: Costa del Sol - Fuengirola

Myramar Fuengirola


Myramar Fuengirola ligt ca. 800 meter van het centrum van Fuengirola en ca. 800 meter van het strand.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Ligging Myramar Fuengirola ligt ca. 800 meter van het centrum van Fuengirola en ca. 800 meter van het strand. Er is een groot winkelcentrum nabij het hotel met winkels en een grote supermarkt. De bus naar Fuengirola-centrum stopt op 80 meter afstand. Myramar Fuengirola biedt transfers aan naar het strand.

Faciliteiten: Myramar Fuengirola beschikt over drie gebouwen met 224 comfortabele appartementen. Het complex is voorzien van airconditioning en beschikt over een 24-uurs receptie met lounge, een lift, een buffetrestaurant, een bar, disco/pub, een gameroom, een tv-ruimte, een internethoek (tegen betaling), een leeskamer, een spa met verwarmd zwembad en jacuzzi (tegen betaling), een conferentiezaal, een wasserette (tegen betaling) en een winkeltje. Bij de receptie kunt u gebruikmaken van gratis wifi. Buiten vindt u het zwembad met een apart kinderbad en een zonneterras met ligbedden en parasols. Voor de kinderen is er een mini-club en een speeltuintje.

Uw appartement: De 2-kamerappartementen (1-4 personen) van Myramar Fuengirola beschikken over een woon-/slaapruimte en een aparte slaapkamer , een badkamer met bad of douche, toilet en fohn, een kitchenette met inventaris, koelkast, magnetron en broodrooster, airconditioning/verwarming, een koelkastje, een babybedje, een kluisje (tegen betaling), wifi (tegen betaling), een satelliet televisie en een telefoon. De 3-kamerappartementen zijn geschikt voor 2-6 personen en bestaan uit een woon/slaapruimte en 2 aparte slaapkamers. Ze beschikken over dezelfde faciliteiten als de 2-kamerappartementen.

Sport & Ontspanning: Myramar Fuengirola verzorgt een (avond)animatieprogramma voor gasten met diverse shows. Voor kinderen worden elke dag leuke spelletjes en activiteiten georganiseerd, zoals knutselen, midgetgolf en minidisco. Verder kunt u gebruikmaken het sportcentrum met fitness, paddlebanen, de pingpongtafel, de pooltafel en diverse speelautomaten (allen tegen betaling). Of ontspan in de Spa, waar u kunt genieten van diverse schoonheidsbehandelingen (tegen betaling). Aan het strand kunt u diverse watersporten beoefenen (tegen betaling).

Verzorging: U verblijft in Myramar Fuengirola op basis van logies. Het is ook mogelijk om te verblijven op basis van logies en ontbijt of halfpension. Ontbijt en diner zijn in buffetvorm.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Myramar Fuengirola 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203