Gran Elba Motril Afbeelding Gran Elba Motril
Gran Elba Motril
Bestemming: Costa del Sol - MOTRIL

Gran Elba Motril


Dit comfortabele strandhotel bevindt zich in de fraaie kustplaats Motril, direct aan de Paseo Maritimo. Hier vandaan heeft u een schitterend uitzicht op de middellandse zee. Het uitnodigende zandstrand met de turkooisblauwe zee ligt op ongeveer 20 meter afstand. Dit schitterende hotel uit de hogere middenklasse ligt midden in het toeristische centrum en heeft een uitstekende centrale ligging. Het stadscentrum, dat...

Hotel o.b.v. Logies



Ligging:

Dit comfortabele strandhotel bevindt zich in de fraaie kustplaats Motril, direct aan de Paseo Maritimo. Hier vandaan heeft u een schitterend uitzicht op de middellandse zee. Het uitnodigende zandstrand met de turkooisblauwe zee ligt op ongeveer 20 meter afstand. Dit schitterende hotel uit de hogere middenklasse ligt midden in het toeristische centrum en heeft een uitstekende centrale ligging. Het stadscentrum, dat u gemakkelijk met de auto bereiken kunt, bevindt zich op ongeveer 4 kilometer afstand.

Hotelfaciliteiten:

Het hotel beschikt over 93 wooneenheden. De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Tot de voorzieningen van het hotel behoren een garderobe, een bagagedepot, een kluis en een wisselkantoor. In de gemeenschappelijke ruimtes is internettoegang en wifi (gratis) beschikbaar. Culinair genieten kan in een restaurant, een koffiehuis en een bar. Er zijn ook winkels. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoren een krantenkiosk, een tv-ruimte en een speelkamer. De gasten kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen van het hotel. Fietsen kunnen in de fietsenkelder gestald worden. Ook een babysitter, kinderopvang, een autoverhuur, medische dienst, roomservice en een wasserette worden geboden. Sportieve reizigers, die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen. Bovendien zijn een conferentieruimte, een faxmachine en een kopieerapparaat beschikbaar.

Kamers:

Het hotel biedt niet-rokerskamers. Alle kamers beschikken over airconditioning, centrale verwarming en een badkamer. De meeste kamers hebben een balkon of een terras. Het uitzicht op zee zorgt in vele accommodaties voor een heerlijke atmosfeer. De wooneenheden beschikken over een tweepersoonsbed. Tot de faciliteiten in alle woonheden behoren een kluis en een minibar. Internettoegang, een telefoon, een televisie en een stereo-installatie zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op de wooneenheden. Op de badkamers bevindt zich bovendien een haardroger.

Sport/entertainment:

Een verfrissende duik in het binnen- of buitenbad zorgt voor verkoeling op hete dagen. Ligstoelen en parasols bieden de gelegenheid om heerlijk te ontspannen. In het bubbelbad komen de spieren helemaal tot rust. Aan de bar bij het zwembad kunnen de gasten diverse frisdranken bestellen. Het hotel biedt een omvangrijk buitensportprogramma met fietsen/mountainbiken, tennis, minigolf, golf en paardrijden. Watersportliefhebbers zullen plezier beleven aan waterskien en duiken. Het hotel biedt sportliefhebbers ook vele activiteiten in het indoorgedeelte, namelijk een fitness-studio, tafeltennis, biljart en squash. Verdere recreatiemogelijkheden zijn livemuziek, een disco en een miniclub.

Eten en drinken:

Het hotel biedt een waaier aan mogelijkheden. Te boeken zijn: ontbijt, lunch, diner, halfpension en volpension. Bovendien staan ook speciale dieetgerechten en vegetarische gerechten op de menukaart.

Creditcards:

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Gran Elba Motril 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203