Iberostar Marbella Coral Beach Afbeelding Iberostar Marbella Coral Beach
Iberostar Marbella Coral Beach ****
Bestemming: Costa del Sol - Marbella

Iberostar Marbella Coral Beach

****

Hotel Iberostar Marbella Coral Beach is in typisch Andalusische stijl ingericht en is van alle gemakken voorzien om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten. Rondom het zwembadterras zijn er waterpartijen met planten, vissen en schildpadden. Aan het strand is buitenbar Beach Club met nog een zwembad en een kinderbad. Verder zijn er o.a. een kleine fitnessruimte en enkele gezondheidsfaciliteiten. Het hotel...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Iberostar Marbella Coral Beach

Het 4-sterren hotel IBEROSTAR Marbella Coral Beach is in typisch Andalusische stijl ingericht en is van alle gemakken voorzien om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten. Rondom het zwembadterras zijn er waterpartijen met planten, vissen en schildpadden. Aan het strand is buitenbar Beach Club met nog een zwembad en een kinderbad. Verder zijn er o.a. een kleine fitnessruimte en enkele gezondheidsfaciliteiten. Het hotel bevindt zich op een mooi terrein met palmbomen, patios en weelderige tuinen.

Ligging:

Het hotel ligt op ca. 100 m van het strand, op ca. 1 km van het centrum en de beroemde haven van Puerto Banus. De Sea Soul Beach Club van het hotel ligt direct aan het strand. Het altijd bruisende centrum van de mondaine badplaats Marbella ligt op ca. 5 km afstand. Op ca. 50 m van het hotel is een bushalte.

Faciliteiten:

Het hotel is ingericht in de Andalusische stijl en beschikt over een lobby met receptie, liften, winkeltje, kapper, gratis 30 minuten wifi per dag in de bars, tegen betaling internethoek, diverse bars, buffetrestaurant, a la carte restaurant en roomservice. In de tuin ligt een zwembad met een apart kinderbad, zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice (borg).

Dichter bij het strand ligt de SeaSoul Beach Club met een tweede zwembad met geintegreerd kinderbad; beide met ligbedden en parasols tegen betaling. Hier kunt u heerlijk relaxen, liggend op een loungebed met een cocktail in de hand en een sfeervol muziekje op de achtergrond.

Sport & Ontspanning:

Fitness, aerobics en tafeltennis. Tegen betaling biljart en in de omgeving diverse watersporten, tennisbanen en golf. Tegen betaling kunt u gebruik maken van het wellnesscenter Spa Sensations met sauna, jacuzzi, Turks bad, massage en diverse schoonheidsbehandelingen.

Verzorging:

U kunt in dit hotel verblijven op basis van ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive. Het ontbijt, de lunch en het diner zijn in buffetvorm.

All inclusive

*ontbijt, lunch en diner in buffetvorm

*lokale (alcoholische) drankjes van 10:30-24:00 uur

*snacks: gebak en sandwiches van 10:30-13:30 uur, koekjes en sandwiches van 15:30-19:30 uur

*niet geldig in de SeaSoul Beach Club



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Iberostar Marbella Coral Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203