Puente Romano Afbeelding Puente Romano
Puente Romano
Bestemming: Costa del Sol - Marbella

Puente Romano


De afstand van 3,5 km van Marbella luxe hotel kijkt uit over de zee, winkels, restaurants, bars, pubs en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving van het hotel. Het zandstrand ligt op ongeveer 150 meter, is een bezoek aan de 4 km jachthaven Puerto Banus aanbevolen.

Hotel o.b.v. Logies



Locatie:

De afstand van 3,5 km van Marbella luxe hotel kijkt uit over de zee, winkels, restaurants, bars, pubs en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving van het hotel. Het zandstrand ligt op ongeveer 150 meter, is een bezoek aan de 4 km jachthaven Puerto Banus aanbevolen.

kenmerken:

In 1979 werd het gebouw gebouwd. De gasten worden ondergebracht in 274 kamers. In de accommodatie worden de gasten verwelkomd in een 24-uurs check / out service in de lobby met 24 uur per dag geopend en. Het gebouw heeft een garderobe, een kluis en een wisselkantoor. WiFi in openbare ruimtes maakt het mogelijk reizigers te verbonden met de buitenwereld in contact te blijven. Over lounge Business, heeft het huis :. Een restaurant, een cafe en een bar winkels zijn ook beschikbaar. Een prachtige tuin en een speeltuin behoren tot het terrein van het hotel. Als u met de auto, kan dit park in een garage of op de parkeerplaats gasten. Extra aanbod omvat medische zorg, roomservice, wasservice en een kapsalon. Een shuttle service is ook beschikbaar.

kamer:

In de kamers is er airconditioning, centrale verwarming, een woonkamer, een keuken en een badkamer. In de meeste kamers hebben een balkon voor een uitzicht biedt. Voor een mooie ambiance in veel accommodatie ook het uitzicht op zee biedt. De kamers zijn voorzien van een queen size bed of een kingsize bed. Er zijn aparte slaapkamers beschikbaar. Bovendien, een kluisje en een minibar zijn beschikbaar. Best vakantiecomfort toegang bieden internettoegang, een telefoon, een televisie, een radio en WiFi (gratis). De badkamers zijn voorzien van een douche, een bad en een whirlpool. Een haardroger en badjassen kan worden gebruikt voor dagelijks gebruik.

Sport / entertainment:

Een verfrissende duik in het binnen- of buitenzwembad om af te koelen op warme dagen. Inclusief een terras, ligbedden en parasols zijn beschikbaar. Er is ook een pool / snackbar. Welkom variatie bieden veel verschillende sportactiviteiten aangeboden accommodaties zoals Fietsen / mountainbiken, golfen en paardrijden en een vergoeding tennis en paddle tennis. Water sportprogramma faciliteiten omvatten waterskien, windsurfen, jetskien, bananenboot varen, kanoen, zeilen, catamaran zeilen en duiken. De reiziger is in een hotel met een fitnessruimte, tafeltennis, yoga en aerobics een breed scala van indoor sport om uit te kiezen. In de accommodatie diverse wellness-diensten, zoals spa, sauna, hammam, massages, Thalasso behandelingen en solarium worden aangeboden. Livemuziek en een miniclub zijn mogelijkheden voor recreatie.

Board:

Het huis biedt een boeking Maaltijden Half en volpension. Maaltijden ontbijt, lunch en diner worden geserveerd. Dieet maaltijden en vegetarische gerechten worden bereid op bestelling. Een bijzondere attractie is de show cooking.

credit cards:

Creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Puente Romano 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203