Sol Don Pablo Afbeelding Sol Don Pablo
Sol Don Pablo ****
Bestemming: Costa del Sol - Torremolinos

Sol Don Pablo

****

Direct aan het fijnezandstrand Bajondillo, gescheiden door de boulevard en op ca. 800 m van het centrum van Torremolinos. Bushalte in de directe omgeving

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Sol Don Pablo

Bij Sol Don Pablo hebben u en uw kinderen onvergetelijke vakantie! Vanwege de leuke activiteiten en goede faciliteiten hoeft u zich geen moment te vervelen. Ontspan aan het zwembad, doe mee met de leuke activiteiten of geniet van de zon op het strand. Kortom: bij Sol Don Pablo vindt u alles voor een heerlijke vakantie in Torremolinos!

Ligging:

Sol Don Pablo ligt direct aan de boulevard en ca. 600 m van het centrum van Torremolinos, met talloze restaurants, bars en discotheken. Het hotel is ongeveer 20 m verwijderd van het strand, u hoeft alleen maar de boulevard over te steken om er te komen. Een bushalte is te vinden om ca. 40 m van het hotel. Golfliefhebbers kunnen terecht op de golfbaan die op ongeveer 6 km ligt en de haven ligt op ca. 14 km.

Faciliteiten:

Sol Don Pablo telt 443 kamers en beschikt over een 24-uursreceptie, meerdere liften en een televisieruimte. Voor heerlijke gerechten kunt u terecht in 1 van de 2 restaurants en u kunt uw verfrissende drankjes halen in de bar.

Het hotel beschikt over meerdere zwembaden (waaronder een binnenbad) met apart kinderbad en jacuzzi. Op verschillende terrassen staan ligbedden en parasols voor u klaar. Voor de kleine gasten is er een mini-club (5-12 jaar, een speeltuintje en een minidisco.

Verder biedt Sol Don Pablo u een internethoek (tegen betaling), een doktersservice, een kapsalon en een winkeltje. Wifi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes en op uw kamer.

Uw hotelkamer:

De verzorgde standaardkamers (1-3 personen) van Sol Don Pablo beschikken over een satelliet televisie, huurkluisje en airconditioning (medio juni t/m medio september). De badkamer beschikt over een douche, toilet en fohn. Alle kamers beschikken over zijzeezicht. Wifi is gratis beschikbaar in uw kamer.

Sport & Ontspanning:

Voor kinderen en volwassenen organiseert Sol Don Pablo een afwisselend animatieprogramma met diverse leuke activiteiten en workshops. Zo zijn er diverse sportieve activiteiten, zoals danslessen, yoga, watersporten en andere buitenactiviteiten. Verder is er ook tafeltennis, fitness, een sauna en diverse watersporten zoals windsurfen, duiken en waterskien aan het strand (sommige activiteiten tegen betaling). Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten van naastgelegen hotels Sol Don Pedro en Sol Don Marco.

Verzorging:

U verblijft in Sol Don Pablo op basis van Logies & Ontbijt. Het is mogelijk om tegen een toeslag Halfpension, Volpension of All Inclusive te boeken.

U verblijft volgens de All Inclusive formule van het hotel: ontbijt (07.30-10.30), lunch (13.00-15.30) en diner (18.30-22.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks zijn verkrijgbaar tussen 11.00-18.00 uur. Alle geselecteerde (non)-alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 11.00-24.00 uur. Tegen betaling: drankjes na 24.00 uur, roomservice, importdankjes.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sol Don Pablo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203