Marble Stella Maris Afbeelding Marble Stella Maris
Marble Stella Maris ****
Bestemming: Ibiza - Cala Gracio

Marble Stella Maris

****

Een tophotel begint bij een toplocatie! Marble Stella Maris Ibiza ligt aan de westkust op ca. 500 m van de prachtige zandstranden van Cala Gracio en Cala Gracioneta. Beide stranden bieden genoeg faciliteiten voor een heerlijke dagje zon, zoals ligbedden, parasols (beide tegen betaling) en een beachbar. In de nabije omgeving vindt u enkele restaurants en op ca. 3 km afstand ligt de gezellige badplaats San Antonio...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Een tophotel begint bij een toplocatie! Marble Stella Maris Ibiza ligt aan de westkust op ca. 500 m van de prachtige zandstranden van Cala Gracio en Cala Gracioneta. Beide stranden bieden genoeg faciliteiten voor een heerlijke dagje zon, zoals ligbedden, parasols (beide tegen betaling) en een beachbar.

In de nabije omgeving vindt u enkele restaurants en op ca. 3 km afstand ligt de gezellige badplaats San Antonio met uitgebreide uitgaans- en winkelmogelijkheden. Een golfbaan met maar liefst 27 holes (Club de Golf Ibiza) vindt u op ongeveer 25 km. Het vliegveld van Ibiza en het centrum van Ibiza-stad liggen beide op ca. 20 km van Marble Stella Maris Ibiza. Een lokale bushalte bevindt zich tegenover het hotel. Vanwege de heuvelachtige omgeving is Marble Stella Maris Ibiza niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Faciliteiten:

Wij weten wat u nodig heeft qua faciliteiten voor een aangename vakantie. Het 4-sterrenhotel Marble Stella Maris Ibiza beschikt over 295 kamers en 2 liften. Bij de receptie wordt u bij binnenkomst van harte welkom geheten. In de openbare ruimtes biedt het hotel gratis high speed wifi aan.

Voor een heerlijke maaltijd gaat u naar het Marble buffetrestaurant of een van de a-la-carterestaurants: Fish Market (open tussen 19.00 en 23.00 uur), Meatlovers (open tussen 19.00 en 23.00 uur) of Flavours of the World (open tussen 11.00 en 23.00 uur). i la carte dineren kan tegen een kleine meerprijs van ca. 5,- per persoon, reserveren kan, maar u kunt ook binnenlopen om te kijken of er plaats is. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij La Bodega (open tussen 19.00 en 23.00 uur), waar u driemaal per week terecht kunt om wijn in combinatie met overheerlijke tapas te proeven. Natuurlijk kunt u er ook dagelijks een heerlijke fles wijn kopen, die u vervolgens in de verschillende horecagelegenheden kunt nuttigen.

Het hotel beschikt over 2 zwembaden. Voordat u plaats neemt op een ligbed bij het zwembad, haalt u een verfrissend drankje en lekkere snack bij poolbar La Piazetta. Van de ligbedden en parasols kunt u gratis gebruikmaken. Het hotel biedt een handdoekenservice (met borg). Ook in de avond kunt u lekker relaxen en is de discolounge & chill-outbar Boho Chic zeker een aanrader om te genieten van een welverdiende cocktail. Voor speciale koffies of heerlijke snacks tegen betaling gaat u naar Goodthings (open tussen 07.00 en 19.00 uur). Kinderen kunnen hun geluk niet op in Marble Stella Maris Ibiza: het hotel beschikt naast een kinderbad over diverse kinderactiviteiten zoals een speeltuin en een fun&gameroom (playstation). Vanaf juni t/m september is er een Nederlandstalige kidsclub (4-12 jaar). De maanden juli en augustus kunnen tieners terecht bij de Engelstalige teenageclub. In juli en augustus hebben de kids zelfs de unieke mogelijkheid om mee te doen aan speciale kooklessen en 's avonds in het speciale Kids Restaurant samen met andere kinderen te genieten van hun eigen maaltijden.

Daarnaast biedt het hotel een lounge, minimarkt, souvenir/beachshop en gratis parkeergelegenheid. Ter plaatse is er tegen betaling en indien beschikbaar een late check out mogelijk tot 18.00 uur.

Uw hotelkamer:

Met veel aandacht, uw wensen en zorg heeft Corendon gewerkt aan de moderne hotelkamers (ca. 27 m2) in Marble Stella Maris Ibiza. U verblijft in een mooie ruime sfeervolle kamer (1-3 personen). Sommige kamers beschikken over een heerlijk kingsize bed. De kamer is voorzien van airconditioning, koelkast, huurkluisje, satelliet televisie en gratis high speed wifi. In de badkamer treft u een douche en toilet. Iedere kamer heeft een balkon of terras. Tegen een toeslag boekt u een kamer met uitzicht op zee (ca. 27 m2). Gezinnen kunnen verblijven in een standaardkamer (ca. 30 m2, 2 volw. + 2 kind), deze kamer beschikt over dezelfde voorzieningen als de hierboven genoemde standaardkamer en bestaat uit 1 grote ruimte met stapelbed. Tegen een toeslag boekt u een standaardkamer met zeezicht (ca. 30 m2).

Sport & Ontspanning:

Er is altijd iets te beleven in Marble Stella Maris Ibiza, het hotel biedt volop activiteiten aan en beschikt over maar liefst 4 tennisbanen! Daarnaast kunt u meedoen aan voetbal, volleybal, minigolf en diverse watersporten en is er fietsenverhuur (sommige activiteiten zijn tegen betaling). U kunt gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Marble Stella Maris Ibiza beschikt ook over een gezellig Nederlandssprekend entertainment- en animatie programma met verschillende activiteiten voor zowel jong als oud.

Verzorging zomer

All Inclusive bij vertrek t/m 30 oktober U verblijft in Marble Stella Maris Ibiza op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30 - 11.00 uur), snacks (11.00 - 15.00 uur), lunch (12.30 - 14.30 uur), thee & koekjes (16.00 - 18.00 uur) en diner (18.30 - 22.00) in buffetvorm. De door het hotel geselecteerde lokale (non)-alcoholische drankjes en gebotteld water zijn tussen 11.00 - 24.00 uur inbegrepen. Drankjes in discolounge iBoho Chic' zijn tussen 23.00 en 24.00 uur inclusief, daarna tegen betaling.

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten (bijv. transfers). Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Marble Stella Maris 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203