Intertur Miami Ibiza Afbeelding Intertur Miami Ibiza
Intertur Miami Ibiza
Bestemming: Ibiza - ES CANA

Intertur Miami Ibiza


Intertur Miami Ibiza is ruim opgezet complex, bestaande uit 3 gebouwen en ligt direct aan het strand van Es Canar. Dankzij deze gunstige ligging en het leuke animatieprogramma is dit een prima bestemming voor families.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Intertur Miami Ibiza is ruim opgezet complex, bestaande uit 3 gebouwen en ligt direct aan het strand van Es Canar. Dankzij deze gunstige ligging en het leuke animatieprogramma is dit een prima bestemming voor families.

De 2 zwembaden van het complex geven veel zwemplezier. Voor de zongenieters is er een zonneterras met ligbedden en parasols. Het uitgebreide animatieprogramma heeft voor de gehele dag een programma waar u aan kunt deelnemen. De kamers en appartementen zijn ruim gebouwd waardoor u veel ruimte heeft en gebruik kunt maken van de vele faciliteiten.

In het restaurant kunt u van de heerlijke maaltijden genieten. Voor de allerkleinste staan kinderstoelen klaar. Er zijn 2 bars op het complex waar u tijdens het animatieprogramma van uw drankje kunt genieten.

Voor de kinderen is er, buiten het de 2 zwembaden, een geintegreerd kinderbad waar veel waterpret beleeft kan worden. Ook is er een speeltuin en een miniclub waar ze verschillende spelletjes en knutseltjes kunnen doen. Daarnaast heeft het hotel sinds april 2013 een nieuwe Splashpool met groot piratentoestel, speciaal voor de kinderen!

Het hotel en de appartementen van Intertur Miami Ibiza zijn zeer centraal gelegen. Het strand ligt direct aan het complex. Hierdoor kunt u vanuit het complex gelijk een duik in de zee nemen. Het gezellige centrum waar u een hapje kunt eten, een drankje kunt drinken in een van de bars of kunt shoppen in diverse winkeltjes ligt op ca. 500 meter van Intertur Miami Ibiza.

Ligging: Hotel en appartementen Intertur Miami Ibiza bevindt zich direct aan het strand van Es Canar. Het gezellige centrum met de winkeltjes, restaurants en bars vindt u op ca 500 meter. De bustransfer van de luchthaven naar het hotel duurt ca. 50 minuten.

De gezellige badplaats Es Canar ligt ca. 6 km ten noordoosten van Santa Eulalia. Beide plaatsen zijn bijzonder gezellig en liggen in een prachtige, bosrijke omgeving. De mooie zandstranden zijn groot genoeg voor iedereen. Zowel Santa Eulalia als Es Canar beschikken over vele kleine winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Deze regio is uitermate geschikt voor families met kinderen. In Es Canar vindt u wekelijks de bekende en leuke hippiemarkt, welke u beslist niet mag missen.

Faciliteiten Het complex bestaat uit 3 gebouwen en beschikt over een lobby met receptie, liften, internethoek, tegen betaling wifi in het hele hotel, tv-ruimte, 4 bars, waaronder een poolbar, een buffetrestaurant, wasserette en doucheruimte voor vertrekkende gasten. 2 Zwembaden en 2 zonneterrassen met ligbedden en parasols. Tegen betaling ligbedden en parasols op het strand.

Sport & Ontspanning: Aerobics, aquafit, boogschieten, en tafeltennis (borg). Tegen betaling biljart. Uitgebreid animatieprogramma met o.a. shows, zowel overdag als s avonds.

Verzorging In de appartementen verblijft u op basis van logies of ontbijt. In de kamers en familiekamers verblijft u op basis van halfpension, volpension of all inclusive. Het ontbijt, de lunch en het diner zijn in buffetvorm.

Kamers 2-Kamerappartement: 1-4 pers. Netjes ingerichte woon-/slaapkamer met airco, tv, tegen betaling wifi, huurkluisje, 2 slaapbanken en kitchenette met o.a. koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat, 2 kookplaten en magnetron. Aparte slaapkamer. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon met zitje (max. 3 volw. + 1 kind t/m 16 jaar). De appartementen liggen in het appartementencomplex. Kamer: verzorgd ingericht met airco, flatscreen tv, tegen betaling wifi en huurkluisje. Badkamer met bad met douche en fohn. Balkon of terras met zitje. De kamers liggen in het hotelgebouw. Kamer zeezicht: Als kamer, echter met zeezicht. Eenpersoonskamer: Als kamer, echter zonder balkon en met douche. Superiorkamer: Als kamer, echter met playstation, koelkast (indien gewenst tegen betaling gevuld), koffie- en theefaciliteiten, badjassen en slippers. Familiekamer: 4 pers. Als kamer, echter ruimer (2 volw. + 2 kinderen t/m 12 jaar). Familiekamer zeezicht: 4 pers. Als familiekamer, echter met zeezicht (2 volw. + 2 kinderen t/m 12 jaar).



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Intertur Miami Ibiza 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203