Barcelo Pueblo Ibiza Afbeelding Barcelo Pueblo Ibiza
Barcelo Pueblo Ibiza ***
Bestemming: Ibiza - San Antonio

Barcelo Pueblo Ibiza

***

hotel Barcelo Pueblo Ibiza heeft een rustige ligging aan de baai van San Antonio. Het strand ligt op ca. 350 meter en het centrum van San Antonio op ca. 6 kilometer. Op loopafstand van het hotel vindt u diverse bars en restaurants.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Spanje - Ibiza - San Antonio

Hotel Barcelo Pueblo Ibiza

Het 3-sterren hotel Barcelo Pueblo Ibiza heeft een rustige ligging aan de baai van San Antonio. Het strand ligt op ca. 350 meter en het centrum van San Antonio op ca. 6 kilometer. Op loopafstand van het hotel vindt u diverse bars en restaurants.

Ligging

Hotel Barcelo Pueblo is gelegen in een rustige straat aan de baai van San Antonio. Het zandstrand van Port d'es Torrent ligt op ca. 350 meter. Vlakbij het hotel ligt een winkelcentrum en er zijn diverse bars en restaurants voor een gezellig avondje uit. Het centrum van San Antonio ligt op ca. 6 kilometer afstand.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een lobby met receptie, liften, tv-ruimte, tegen betaling internethoek, gratis wifi bij de receptie, 2 bars, waaronder een poolbar (juni t/m september), restaurant. In de tuin 3 zwembaden, jacuzzi en een zonneterras met ligbedden en parasols.

Sport & Ontspanning:

Aerobics, basketbal, boogschieten, tennis (verlichting tegen betaling), beachvolleybal, tafeltennis en minigolf. Tegen betaling biljart, fietsverhuur en diverse watersporten aan het strand. Dagelijks een uitgebreid animatieprogramma voor volwassenen en kinderen. In juli en augustus Nederlandstalige kinderanimatie. Tegen betaling sauna en jacuzzi.

Kinderen: Voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, speeltuin, miniclub (4 t/m 12 jaar), kinderstoel, kinderbed en minidisco.

Verzorging

U boekt uw verblijf op basis van all inclusive.

All inclusive ontbijt, lunch en diner in buffetvormlokale (alcoholische) drankjes van 10:00-23:00 uurijsjes van 10:00-23:00 uur

Kamers

Verzorgd ingericht met airco, plafondventilator, flatscreen tv en huurkluisje. Badkamer met bad met douche. Balkon of terras met zitje (1A/2A)

3-Persoonskamer: Als kamer, echter geschikt voor 3 personen (2C/3C).

4-Persoonskamer: Als kamer, echter geschikt voor 4 personen (2E/3E) (max. 3 volw. + 1 kind t/m 14 jaar).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Barcelo Pueblo Ibiza 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203