Botel Alcudiamar Afbeelding Botel Alcudiamar
Botel Alcudiamar ****
Bestemming: Mallorca - ALCUDIA

Botel Alcudiamar

****

Botel Alcudiamar is gelegen op een van de mooiste plekken op Mallorca, midden in de haven van Puerto de Alcudia. Het is slechts een paar minuten wandelen naar het strand, dat tevens het grootste strand van Mallorca is. Botel Alcudiamar biedt mooie tuinen en prachtige uitzichten over de kust, de haven en de bergen. Het is echt genieten in het buitenzwembad dat bijna over lijkt te gaan in de zee. In het hotel vindt...

Hotel o.b.v. Logies



Informatie

Luxueus hotel gelegen op een van de mooiste plekken van Mallorca

Algemeen

Botel Alcudiamar is gelegen op een van de mooiste plekken op Mallorca, midden in de haven van Puerto de Alcudia. Het is slechts een paar minuten wandelen naar het strand, dat tevens het grootste strand van Mallorca is. Botel Alcudiamar biedt mooie tuinen en prachtige uitzichten over de kust, de haven en de bergen. Het is echt genieten in het buitenzwembad dat bijna over lijkt te gaan in de zee. In het hotel vindt u ook een bescheiden wellness center met binnenzwembad, sauna en jacuzzi. Verder kunt u zich uitleven in de fitness en een fiets of boot huren. Voor eten en drinken bent u van harte welkom in het restaurant en op het terras. Kortom, Botel Alcudiamar staat garant voor een ontspannen verblijf.

Inbegrepen

Transfer Palma de Mallorca - Puerto de Alcudia, Standaard busshuttle transfer; Transfer Puerto de Alcudia - Palma de Mallorca, Standaard busshuttle transfer

Vlucht

De transfer vanaf de luchthaven naar het hotel en v.v. vindt plaats per pendelbus en is inclusief. Houd er rekening mee dat u niet altijd voor de deur van de accommodatie kunt worden afgezet. De maximale loopafstand is ca. 500 meter.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Botel Alcudiamar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203