Hotel JS Palma Stay Afbeelding Hotel JS Palma Stay
Hotel JS Palma Stay ****
Bestemming: Mallorca - C"an Pastilla

Hotel JS Palma Stay

****

In het gedeelte Can Pastilla, naar het kleine zandstrand van Cala Estancia is het ca. 100 m. Het centrum van Can Pastilla ligt op ca. 300 m afstand.

Hotel o.b.v. Halfpension



Ligging

In het gedeelte Can Pastilla, naar het kleine zandstrand van Cala Estancia is het ca. 100 m. Het centrum van Can Pastilla ligt op ca. 300 m afstand.

Faciliteiten

Gerenoveerd en volledig airconditioned, middenklasse vakantiecomplex van de populaire JS-hotelketen. In de tuin liggen twee zwembaden met geintegreerde jacuzzi, groot zonneterras (ligbedden en parasols inclusief, handdoeken tegen betaling) en een poolbar. Het complex bestaat uit twee gebouwen. Receptie, WLAN, lounge, conferentieruimte, bar en restaurant. Spaanse categorie: 4 sterren, 242 kamers, 4 tot 6 etages, 3 liften.

Entertainment

Regelmatig avondprogramma. Andere uitgaansmogelijkheden zijn er in de directe omgeving.

U verblijft

Compleet gerenoveerd en modern vormgegeven kamers met airco (warm/koud), minibar (tegen bet.), telefoon, WLAN, huurkluisje, sat.-tv, douche, fohn, wc, balkon of terras. Alleenreizenden kiezen voor een een- of tweepersoonskamer voor alleengebruik. De eenpersoonskamers hebben een Frans stabalkon.

Verzorging

Ontbijtbuffet en s avonds dinerbuffet met koude/warme gerechten. Showcooking en 2x per week thema-avond.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel JS Palma Stay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203