Dunes Platja Afbeelding Dunes Platja
Dunes Platja
Bestemming: Mallorca - CA N PICAFORT

Dunes Platja


Gelegen in een bevoorrechte en rustige locatie aan de Middellandse Zee, direct aan het strand en ongeveer 300 meter van het centrum van Can Picafort. Het is in elk seizoen een ideale vakantiebestemming. De stad Palma de Mallorca en de luchthaven liggen beide op ongeveer 60 kilometer afstand.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Locatie:

Gelegen in een bevoorrechte en rustige locatie aan de Middellandse Zee, direct aan het strand en ongeveer 300 meter van het centrum van Can Picafort. Het is in elk seizoen een ideale vakantiebestemming. De stad Palma de Mallorca en de luchthaven liggen beide op ongeveer 60 kilometer afstand.

kenmerken:

Dit appartementenhotel is gebouwd in 1999 De 3 studios en 44 appartementen van het hotel biedt reizigers de mogelijkheid om zich thuis voelen. In de accommodatie worden de gasten verwelkomd in een 24-uurs check / out service in de lobby met 24 uur per dag geopend en. Er is een lift beschikbaar, met de meeste verdiepingen toegankelijk zijn. Het gebouw heeft een wisselkantoor, een restaurant, een eetzaal, een cafe, een bar en een televisiekamer. gasten ontvangen WiFi in openbare ruimtes toegang tot internet. Een prachtige tuin en een speeltuin behoren tot het terrein van dit appartement hotel. Gasten die met de auto komen, kunnen hun voertuig verlaten in de parkeergarage. Voor de passagiers hebben ook een aparte berging kelder. Actieve reizigers die willen de omgeving te verkennen met de fiets zullen waarderen (tegen betaling), fietsverhuur.

kamer:

In de kamers is er airconditioning, centrale verwarming en een badkamer. In de meeste kamers hebben een balkon voor een uitzicht biedt. De voordelen van een aantal accommodaties beschikken over een prachtig uitzicht op zee. De kamers hebben een tweepersoonsbed. Aparte slaapkamers zijn andere boeking gemak. Bedjes voor kleine gasten aanwezig zijn. Er is ook een kluisje. De kitchenette is voorzien van een koelkast, een magnetron en een thee- / koffiezetapparaat. Een strijkijzer met strijkplank is beschikbaar voor het gemak van de reizigers. Kleine extras zorgen voor een geweldig verblijf, zoals internet, een telefoon, een televisie en WiFi (tegen betaling). Sommige kamers zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De badkamers zijn voorzien van een douche en een bad. Een haardroger en badjassen kan worden gebruikt voor dagelijks gebruik. Ook toegankelijk badkamer beschikbaar.

Sport entertainment:

De accommodatie beschikt over een buitenzwembad en een kinderbad. Een zonneterras, ligbedden en parasols zijn beschikbaar. De bar bij het zwembad biedt verfrissende drankjes. Wie zou niet moeten missen trips op sport, kunnen hun hand proberen te fietsen / mountainbiken. Biljart en tegen betaling een fitnessruimte en tafeltennis zijn onderdeel van de sportieve en recreatieve aanbod. Het appartement beschikt over een spa uiteenlopende toepassingen, waaronder een spa, massages en een solarium en, tegen betaling, een sauna. Het animatieteam van het hotel organiseert entertainmentprogrammas voor kinderen en volwassenen.

Board:

De accommodatie biedt een boeking Meal bed & breakfast en halfpension. Of het nu ontbijt, lunch of diner, gasten hebben een keuze. Indien nodig om dieet gerechten worden bereid.

credit cards:

Credit cards in het appartement hotel geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Dunes Platja 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203