Ferrer Janeiro Afbeelding Ferrer Janeiro
Ferrer Janeiro
Bestemming: Mallorca - CA N PICAFORT

Ferrer Janeiro


Hotel Ferrer Janeiro Dit middenklassehotel ligt in Son Baulo, een van de rustigste wijken van Can Picafort,

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel Ferrer Janeiro

Dit middenklassehotel ligt in Son Baulo, een van de rustigste wijken van Can Picafort,

Ligging

80 meter van het fijne zandstrand en het kristalheldere water. Hier bevindt zich een reddingsstation. Het wordt omgeven door weidse duinen, die deel uitmaken van het beschermde gebied van Son Real. Aansluiting op het openbaar vervoer vindt u in de onmiddellijke omgeving. In het dorpscentrum, dat op enkele minuten loopafstand ligt, vindt u winkelmogelijkheden, bars, restaurants en discotheken.

Faciliteiten

Dit aantrekkelijke en van airconditioning voorziene vakantiehotel beschikt op 5 etages over in totaal 211 kamers. Tot de inrichting behoren tevens een ontvangsthal met receptie, hotelkluis, 2 liften, een garderobe, een bar en een van airconditioning voorzien, rookvrij a la carte restaurant met kinderstoelen. Verder zijn er een speelkamer, televisiekamer, fietsenverhuur en een fietsenkelder. Autois kunnen op de parkeerplaats geparkeerd worden. Voor de kleine gasten zijn er een miniclub en een speeltuin. Een self-service wasserette en een medische dienst ronden het aanbod af.

Kamers

De smaakvol ingerichte kamers beschikken over een badkamer met wc, telefoon, satelliet/kabeltelevisie, tegelvloer en centrale verwarming. Verder hebben de kamers een centraal geregelde airconditioning, balkon en een huurkluis. Een dagelijkse schoonmaakservice is voorzien.

Verzorging

All-inclusive

Overige informatie

De eetkamer biedt een groot en gevarieerd buffet voor het ontbijt, de lunch en het diner. Eens per week is er een specialiteiten buffet en er is een regionale schotel en show-cooking.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Ferrer Janeiro 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203