Viva Mallorca Afbeelding Viva Mallorca
Viva Mallorca
Bestemming: Mallorca - CA N PICAFORT

Viva Mallorca


Viva Mallorca is een 4-sterren aparthotel, gelegen op een perfecte locatie nabij het centrum van Can Picafort. Het complex is ruim opgezet, met prachtige zwembaden, veel kindervoorzieningen, veel sportfaciliteiten en ruime keuze aan soorten accommodatie.

Aparthotel o.b.v. All Inclusive



Aparthotel Viva Mallorca & Spa

Viva Mallorca is een 4-sterren aparthotel, gelegen op een perfecte locatie nabij het centrum van Can Picafort. Het complex is ruim opgezet, met prachtige zwembaden, veel kindervoorzieningen, veel sportfaciliteiten en ruime keuze aan soorten accommodatie.

Het aparthotel beschikt over een lobby met receptie, een winkeltje, minimarkt, wasmachines en tegen betaling mag u gebruik maken van de internethoek. Buiten vindt u een ruime tuin met een groot zwembad, een relaxzwembad voor volwassenen en een zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice tegen betaling van een borg. Daarnaast is er ook een binnenbad en een wellnesscenter met sauna, jacuzzi, stoombad, massagedouches en tegen betaling massages. Sportievelingen kunnen fitnessen, volleyballen, deelnemen aan (aqua)aerobics, boogschieten, darten, tafeltennissen en jeu de boules spelen. Tegen betaling kunt u biljarten of een fiets huren. Tevens is er een internationaal- en uitgebreid animatieprogramma voorzien, zowel overdag als s avonds.

Voor eten en drinken kunt u terecht in 2 bars, waaronder een snack-/poolbar, en het buffetrestaurant.

Kinderen kunnen zich vermaken in het aparte kinderbad met speelpiratenboot, in de speeltuin, in de miniclub voorzien voor kinderen van 4 t/m 7 jaar, in de tienerclub voorzien voor kinderen van 12 t/m 15 jaar en er is een kinderbuffet voorzien.

Viva Mallorca is rustig gelegen op circa 450 m van het strand en op circa 500 m van het centrum van Can Picafort. Op circa 200 m van het complex vindt u een bushalte.

Ligging

Rustig gelegen, op ca. 450 m van het strand en ca. 500 m van het centrum van Ca`n Picafort. Alcudia bevindt zich op ca. 10 km. Op ca. 200 m vindt u een bushalte. De dichtstbijzijnde pinautomaat bevindt zich op ca. 500 m.

Faciliteiten

Lobby met receptie, liften, winkeltje, minimarkt, tegen betaling internethoek, gratis wifi bij de receptie en snackbar, wasmachines, 2 bars (o.a. snack-/poolbar) en 1 buffetrestaurant. Tuin met een groot zwembad, relaxzwembad voor volwassenen, zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekservice (borg). Binnenbad.

Sport & Ontspanning

Fitness, volleybal, (aqua)aerobics, boogschieten, darts, tafeltennis, jeu de boules en putting-green. Tegen betaling fietsverhuur en biljart. Internationaal en uitgebreid animatieprogramma, zowel overdag als s avonds. Wellnesscenter met sauna, jacuzzi, stoombad, massagedouches en tegen betaling massages.

Verzorging

U verblijft in Viva Mallorca op basis van all inclusive



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Viva Mallorca 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203