Tucan Afbeelding Tucan
Tucan
Bestemming: Mallorca - CALA DOR

Tucan


In het mooie hotel Tucan staat genieten centraal. Met de verzorgde kamers, het zwembad met zonneterras, de excellente keuken, de bar en wellness, is dit de plek voor een totaal ontspannen vakantie zonder kinderen!

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hotel Tucan In het mooie hotel Tucan staat genieten centraal. Met de verzorgde kamers, het zwembad met zonneterras, de excellente keuken, de bar en wellness, is dit de plek voor een totaal ontspannen vakantie zonder kinderen!

Ook in de omgeving is het goed vertoeven. Met de groen beboste heuvels, blauwe baaien en grillige rotsformaties is het oosten van Mallorca echt een prachtig. Ook de kust is adembenemend, met de verschillende baaitjes die worden afgescheiden van elkaar door middel van rotsen en pijnbomen. Het centrum is al bijna net zo mooi, met haar in Moorse stijl gebouwde witte huisjes. Een groot deel van het centrum is daarbij ook nog eens autovrij, zodat u echt ongestoord kunt genieten bij een van de vele bars, restaurants en terrasjes!

Ligging Tucan is zeer centraal gelegen, ca. 200 m. van het strand van Cala Gran en op ca 200 m. van het centrum. Hier bevinden zich diverse winkels, bars en restaurants en gezellige terrasjes.

Faciliteiten Lobby met receptie, huurkluisje, liften, tv-ruimte, tegen betaling internethoek, gratis wifi in het hele hotel, bar. Er is een tuin en een zwembad met zonneterras met heerlijke Balinese ligbedden, ligstoelen, parasols en badhanddoekservice (borg).

Sport & Ontspanning: Er is tafeltennis en boogschieten en fitness, tegen betaling is er ook biljart. Ook kunt u in de omgeving verschillende watersporten beoefenen. Ter ontspanning is er een bubbelbad en tegen betaling een sauna en turks bad. s Avonds is er animatie in de vorm van live muziek en volksdans.

Kamers Kamer standaard: Netjes ingericht met airco, satelliet-tv, minibar, zithoek. De badkamer heeft een douche, balkon met zitje. (A2R)Kamer zijzeezicht of zwembad uitzicht: Als kamer standaard, echter met zijzeezicht of uitzicht op het zwembad.(A1C/2C/3C)Kamer zeezicht: Als kamer, echter met zeezicht.(A2K/A3K) Voordeelkamer Als Kamer standaard, echter voordeliger geprijsd.(A1S/2S/3S)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Tucan 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203