Bella Playa Afbeelding Bella Playa
Bella Playa ****
Bestemming: Mallorca - CALA RATJADA

Bella Playa

****

Het hotel ligt op loopafstand (250 m) van het strand Cala Guya. Op ongeveer 1 km afstand van het centrum en de haven van Cala Ratjada. Een openbaar vervoer halte bevindt zich in de directe omgeving van het hotel. De luchthaven van Palma de Mallorca ligt op ongeveer 82 km afstand.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Ligging

Het hotel ligt op loopafstand (250 m) van het strand Cala Guya. Op ongeveer 1 km afstand van het centrum en de haven van Cala Ratjada. Een openbaar vervoer halte bevindt zich in de directe omgeving van het hotel. De luchthaven van Palma de Mallorca ligt op ongeveer 82 km afstand.

Faciliteiten & Diensten

De in totaal 214 kamers zijn verdeeld over vier etages. Ze zijn gemakkelijk met drie liften bereikbaar. Het hotel beschikt over geklimatiseerde ruimten, receptie (24 uur), lobby, kluis (tegen betaling), lounge, internettoegang (tegen betaling) en WiFi (gratis). Bovendien kan gebruik worden gemaakt van een tv-lounge met sat.-tv. In een restaurant worden streek, internationale en mediterrane gerechten geserveerd. In het hoofdrestaurant kan tevens buffetgerechten worden gekozen. Kleine maaltijden worden in de snackbar bereid, terwijl een bar tot een gezellige avond uitnodigt. Bij het zwembad staan er voor de gasten ligstoelen en parasols (gratis) ter beschikking. Een overdekt zwembad zorgt ervoor dat u niet afhankelijk bent van het weer. Het hotel biedt ook conciergeservice (gratis) en wasservice en roomservice (elk tegen betaling). Bovendien kunnen gasten de eigen parkeerplaats van het hotel gebruiken (indien beschikbaar, gratis).

Kamers (afhankelijk van het seizoen beschikbaar)

Tweepersoonskamer standaard De comfortabele kamers hebben een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, bad of douche / wc, haardroger, telefoon, kluis, satelliet-tv, minibar, airconditioning, wifi en radio. Tegen toeslag een extra bed bij te boeken.

Tweepersoonskamer Economy

Economy kamers kunnen varieren in locatie, grootte en faciliteiten ten opzichte van de standaard kamers.

Tweepersoonskamer Superior

De gerenoveerde en ruime superior kamers hebben een moderne en smaakvolle inrichting.

Eten & Drinken (afhankelijk van het seizoen)

Ontbijt Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm.

Halfpension

Het hotel serveert ontbijt en diner in buffetvorm.

Sport, Entertainment en Ontspanning

Tegen extra kosten: boccia, het gebruik van de fitnessruimte, biljart, minigolf, badminton, boogschieten, tafeltennis, volleybal, darts, fietsverhuur. De wellness-ruimte van het hotel met jacuzzi, Turks bad, massage, hammam, ontspanningsruimte, spa, solarium en een sauna kan worden gebruikt tegen betaling.

Kinderen

Kinderen hebben hun eigen zwembad. Op aanvraag en tegen betaling babybedjes beschikbaar .

Creditcards

Als betaalmiddel aanvaardt het hotel MasterCard en Visa.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bella Playa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203