Club Cala Ratjada Afbeelding Club Cala Ratjada
Club Cala Ratjada ***
Bestemming: Mallorca - CALA RATJADA

Club Cala Ratjada

***

Het hotel bevindt zich in Cala Ratjada en ligt op ca. 600 m afstand van het via een straat bereikbare zandstrand. In slechts enkele wandelminuten is een bushalte bereikbaar. Een taxistandplaats bevindt zich nabij het hotel. In de onmiddellijke omgeving vinden gasten bars, restaurants en entertainment. Winkelmogelijkheden vindt u ook op korte loopafstand. De meest nabije stad is Capdepera (op ongeveer 3 km). Wie...

Aparthotel o.b.v. All Inclusive



Ligging

Het hotel bevindt zich in Cala Ratjada en ligt op ca. 600 m afstand van het via een straat bereikbare zandstrand. In slechts enkele wandelminuten is een bushalte bereikbaar. Een taxistandplaats bevindt zich nabij het hotel. In de onmiddellijke omgeving vinden gasten bars, restaurants en entertainment. Winkelmogelijkheden vindt u ook op korte loopafstand. De meest nabije stad is Capdepera (op ongeveer 3 km). Wie van golf houdt, kan op ongeveer 8 km een golfbaan tegemoet zien. De meest nabije luchthaven bevindt zich op ongeveer 82 km.

Faciliteiten & Diensten

De in totaal 221 kamers zijn verdeeld over een hoofdgebouw met drie etages en meerdere bijgebouwen Ze zijn gemakkelijk met 5 liften bereikbaar. Het hotel beschikt over geklimatiseerde ruimten, receptie (24 uur), lobby, kluis (tegen betaling), internettoegang (tegen betaling) en WiFi (gratis). Bovendien kan gebruik worden gemaakt van een tv-lounge met sat.-tv en lokale zenders. In een restaurant worden streek, internationale en mediterrane gerechten geserveerd. In het hoofdrestaurant kan tevens buffetgerechten worden gekozen. Een bar uitnodigt tot een aangenaam verpozen. Bij het zwembad staan er voor de gasten parasols en ligstoelen (gratis) ter beschikking. Op het strand staan parasols en ligstoelen (tegen betaling) gereed. Een overdekt zwembad met zoetwater maakt de voorzieningen compleet. Het hotel biedt ook wasservice (tegen betaling). Hellingbanen zorgen voor toegankelijkheid voor rolstoelen.

Kamers (afhankelijk van het seizoen beschikbaar)

Tweepersoonskamer De kamers zijn keurig ingericht en hebben twee aparte bedden of een tweepersoonsbed met eigen bad of douche / wc, een telefoon, een kluisje en een balkon. De airconditioning kan individueel worden geregeld. Tweepersoonskamer voor alleengebruiik mogelijk.

Studio

Dezelfde inrichting als de tweepersoonskamers echter met een woon- / slaapkamer met een extra slaapbank en een balkon of terras en sommige met een kitchenette. Daarnaast een elektrisch fornuis en een koelkast.

Appartement

Dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamers echter ruimer ingericht en een extra woon / eetkamer met twee slaapbanken en een kitchenette met elektrische kookplaat en een koelkast. Daarnaast nog een balkon of terras.

Eten & Drinken (afhankelijk van het seizoen)

All Inclusive Het ontbijt, lunch en diner bestaat uit buffetmaaltijden. Daarnaast zijn gedurende de dag en in de avond een selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken inbegrepen.

Sport, Entertainment en Ontspanning

Deels inclusief: het gebruik van fitnessruimten, tafeltennis, volleybal, biljart, luchtgeweerschieten, boogschieten, aerobics, darts en waterskien Een golfbaan bevindt zich op ongeveer 8 km afstand. Regelmatig entertainment (seizoensgebonden) met dagelijkse avondshows, wekelijkse livemuziek en dagelijkse animatie voor volwassenen. De wellnessruimte van het hotel met sauna kan tegen betaling worden gebruikt.

Kinderen

Voor de jongere gasten biedt het hotel een miniclub (voor 4 - 12 jarige), een babyclub (voor 4 - 7 jarige) en kinderanimatie (seizoensgebonden). Een kinderzwembad en een speeltuin zorgen voor afwisseling. Op aanvraag en tegen betaling kan een babysit-service worden verkregen.

Creditcards

Het hotel accepteert MasterCard en Visa.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Club Cala Ratjada 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203