H10 Blue Mar Afbeelding H10 Blue Mar
H10 Blue Mar
Bestemming: Mallorca - CAMP DE MAR

H10 Blue Mar


Dit hotel ligt naast het zandstrand van Camp de Mar, omgeven door pijnbomen, amandelbomen en uitgestrekte tuinen. Een supermarkt en een kleine souvenirwinkel in de buurt. Restaurants, bars en haltes van het openbaar vervoer met verbindingen naar de levendige badplaats Peguera (ongeveer 3 km) zijn allemaal op loopafstand van het hotel. Een park ligt op ongeveer 500 meter afstand.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Locatie:

Dit hotel ligt naast het zandstrand van Camp de Mar, omgeven door pijnbomen, amandelbomen en uitgestrekte tuinen. Een supermarkt en een kleine souvenirwinkel in de buurt. Restaurants, bars en haltes van het openbaar vervoer met verbindingen naar de levendige badplaats Peguera (ongeveer 3 km) zijn allemaal op loopafstand van het hotel. Een park ligt op ongeveer 500 meter afstand.

kenmerken:

Het hotel is gebouwd in 1970 Graag de opvang van gasten in de 101 kamers is welkom. Het is voorzien van airconditioning, worden de gasten verwelkomd in een 24-uurs check / out service in de lobby met 24 uur per dag geopend en. Er is een lift beschikbaar, met de meeste verdiepingen toegankelijk zijn. Het gebouw heeft een kluis en een wisselkantoor. WiFi in openbare ruimtes (tegen betaling) maakt het mogelijk reizigers te verbonden met de buitenwereld in contact te blijven. . Over lounge Business, heeft het hotel een restaurant, een cafe en een bar zijn ook uitgerust met de accommodatie voorzien van een tv kamer. Gasten die met de auto komen, kunnen hun voertuig achterlaten op de parkeerplaats van het huis. Extra aanbod zijn onder andere meertalig personeel, medische zorg, roomservice en wasserette. Actieve reizigers die willen de omgeving te verkennen met de fiets zal de fietsverhuur te waarderen. Om u te helpen in de zakelijke activiteiten, een faxapparaat beschikbaar is.

kamer:

In de kamers is er airconditioning, centrale verwarming en een badkamer. Een balkon is standaard in de meeste kamers. Voor een leuke sfeer in de meeste accommodaties zelfs de zijkant uitzicht op zee biedt. De kamers zijn voorzien van een queen-size bed. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Bovendien, een kluisje en een minibar zijn beschikbaar. Een thee / koffiezetapparaat is ook een standaard functie. Best vakantiecomfort toegang bieden internettoegang, een telefoon, een televisie, een radio en WiFi. Extras in de kamer zijn voorzien van slippers. De badkamers zijn voorzien van een douche en een whirlpool. Een haardroger, een make-upspiegel en kan gebruikt worden voor dagelijks gebruik.

Sport / entertainment:

Een verfrissende duik in het binnen- of buitenzwembad om af te koelen op warme dagen. Ligstoelen en parasols nodigen u uit om te ontspannen. Troostend ontspanning biedt het hotel Whirlpool in de badzone. Er is ook een pool / snackbar. Een fitnessruimte houdt binnen de hotelgasten te passen. De accommodatie beschikt over een spa uiteenlopende toepassingen, waaronder een spa, een sauna, een stoombad, een hamam, een solarium en, tegen betaling, een schoonheidssalon en massagebehandelingen. Tijdens de avond kunnen de gasten genieten van live muziek.

Board:

Het huis biedt een boeking Meal Bed and breakfast, halfpension, volpension en all-inclusive. Of het nu ontbijt, lunch of diner, gasten hebben een keuze. Indien nodig om dieet gerechten worden bereid. Bovendien, speciale aanbiedingen catering en snacks. Frisdranken en alcoholische dranken worden aangeboden.

credit cards:

Creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Belangrijk!

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

H10 Blue Mar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203