Beach Club Font de Sa Cala Afbeelding Beach Club Font de Sa Cala
Beach Club Font de Sa Cala ****
Bestemming: Mallorca - CANYAMEL

Beach Club Font de Sa Cala

****

Het fantastische BeachClub Font de sa Cala Resort is een ruim opgezet complex in een mooie, groene omgeving gelegen.

Hotel o.b.v. Halfpension



Beach Club Front de Sa Cala

Het fantastische BeachClub Font de sa Cala Resort is een ruim opgezet complex (ca. 65.000m2) in een mooie, groene omgeving gelegen.

In het restaurant kunt u genieten van de smaakvolle buffetten voor jong en oud. De keuze is groot en met de diverse themaavonden zal u elke avond een smullen van de verse producten en streekgerechten.

De verschillende kamertypes zijn stuk voor stuk comfortabel ingericht en zijn voorzien van alle gemakken.

Ligging

De Club ligt aan een van de mooiste streken van de La Costa de Levante. Het zandstrand ligt op ca. 30 m afstand. Het gezellige Cala Ratjada met de sfeervolle visserhaven ligt op ca. 3 km. Diverse bars en restaurants in de directe omgeving. Tegen betaling busservice en minitrein naar het centrum van Cala Ratjada. De omgeving is groen en het strandje heeft zelfs een oorkonde gekregen voor de kwaliteit van het water.

Faciliteiten

Dit levendige complex bestaat over 11 gebouwen met maximaal 2 verdiepingen, gebouwd in Mallorquinse stijl. Het hotel beschikt over een lobby met receptie met gratis wifi, liften, kluisjes, minimarkt, souvenirshop, tv-ruimte, video/game-ruimte, diverse bars waaronder een poolbar, 2 buffetrestaurants met terras, snackbar/pizzeria en 2 discotheken waarvan een met jaren 60-70 muziek en de andere met hedendaagse muziek. Tegen betaling ook een wasserette en een kapsalon. Buiten vindt u 2 zwembaden (waarvan 1 half olympisch met animatie en 1 zonder animatie ) en zonneterrassen met ligbedden en parasols. Badhanddoekservice. Op elke verdieping bij de kamers bevindt zich een magnetron.

Sport & Ontspanning

Basketbal, beachvolleybal, volleybal, voetbal, boccia (spaanse tennis), tafeltennis, minigolf, boogschieten en diverse lessen (o.a. tennis, areobics en yoga), georganiseerde wandelexcursies en 1 keer per week met mountainbikes (reserveren). Tegen betaling 11 gravel tennisbanen (5 met verlichting), tennisschool voor beginners en gevorderden, fitness met professionele trainers en speciale begeleiding, fietsverhuur, duikschool (doktersverklaring geeist), diverse watersporten aan het strand (o.a. zeil-, surf- en waterski), paardrijden en 3 18-holesgolfbanen in de omgeving. 50% Korting op de green-fees van golfterrein Sera de PUla (18-holes). Uitgebreid internationaal animatieprogramma voor jong en oud. Tegen betaling sauna en massage.

Verzorging

Halfpension, volpension, all inclusive. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met showcooking en 1x per week speciaal menu of buffet. Bij halfpension zijn de drankjes (water, fris, bier en wijn) inclusief bij het diner.

All inclusive

ontbijt, lunch en diner in buffetvorm (1x p.w. themaavond en galadiner) lokale (alcoholische) drankjes van 10:30-23:00 uur snacks en ijs van 10:30-18:30 uur afternoon tea van 16:00-18:00 uur



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Beach Club Font de Sa Cala 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203